Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce Gigi Becali a luat măsura disperată în Steaua - FCSB 2! Balaj: "Ar pierde o mare parte din suporteri". Iulian Miu, ultimele detalii

EXCLUSIV | De ce Gigi Becali a luat măsura disperată în Steaua - FCSB 2! Balaj: "Ar pierde o mare parte din suporteri". Iulian Miu, ultimele detalii

FCSB

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a anunţat că este încrezător înaintea partidei cu FCSB 2, din Liga 3. Prezent în platoul "Sport Report", Cristi Balaj a anunţat de ce Gigi Becali vrea să-i blocheze pe "militari".

LIVE VIDEO | Steaua Bucureşti - FCSB 2, în Liga 3, sâmbătă, pe Telekomsport.ro

Liga 3 se reia în acest weekend. Sâmbătă are loc un meci important, Steaua Bucureşti - FCSB II, de la 15:00, iar Gigi Becali vrea să le blocheze promovarea rivalilor. În Ghencea vor juca, printre alţii, şi jucători de la prima echipă a FCSB-ului: Perianu, Şut, Pantea, Simion, Niţă, Oaidă şi Octavin Popescu.

Iulian Miu este încrezător, în ciuda jucătorilor veniţi din Liga 1 la FCSB 2: "Suntem relaxaţi. Suntem cu temele făcute şi aşteptăm meciul de pe terenul 5. Arată bine, e frumos. Va fi fără spectatori, doar cei din cluburi vor fi plus cei din presă. Sunt încrezător şi vom rămâne pe primul loc. De ce să nu-l câştigăm? Eu simt că vom câştiga mâine. Steaua rămâne Steaua. Ei (n.r. - FCSB) n-au avut niciodată nimic. Au luat-o şi ei aşa, cum au luat-o. 

Sunt deciziile lor şi nu-mi place să le comentez. Steaua e un club pus pe picioare, aşa cum trebuie. V-am mai povestit că punem bazele unei academii. Eu sunt convins că vom promova. Am încredere în ce se întâmplă la Steaua, în antrenori, în Ogăraru, în cei din club. Comandatul clubului ne oferă condiţiile necesare. Jucătorii sunt concentraţi pentru meciul ăsta", a declarat oficialul Stelei Bucureşti pentru Telekom Sport.  

Cristi Balaj: "Nu sunt surprins de decizia lui Gigi Becali"

Cristi Balaj e de părere că Gigi Becali nu are de gând să bifeze încă o înfrângere în disputa cu Steaua Bucureşti. Fostul arbitru crede că suporterii FCSB-ului s-ar putea îndrepta spre Steaua, în cazul în care echipa va promova în Liga 2: "Nu sunt surprins de decizia lui Gigi Becali, ţinând cont trecutul. Miza e atât de mare... De a nu ajunge Steaua în Liga 2, pentru că ar pierde o mare parte din suporterii pe care încă îi are FCSB. E acel stadion pe care FCSB doreşte să joace şi nu poate", a declarat şeful ANAD.  

Afla mai multe despre: fcsbsteauasteaua bucuresti fcsb 2iulian miucristi balaj 

viewscnt
Articole similare