Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce îl vrea Sparta Praga pe Niţă. "M-au întrebat de el acum câteva săptămâni". Planul cehilor

EXCLUSIV | De ce îl vrea Sparta Praga pe Niţă. "M-au întrebat de el acum câteva săptămâni". Planul cehilor

Superliga

Comentarii

Intrat în direct la Telekom Spot, în cadrul emisiunii Sport Report, Bogdan Vătăjelu a vorbit despre interesul echipei sale pentru Florin Niţă, de la FCSB.

Fundaşul transferat la Sparta Praga în decembrie 2016 a dezvăluit că a fost întrebat de antrenorul cu portarii al echipei despre Florin Niţă, dar şi despre alţi portari din Liga 1. Vătăjelu spune că titularul Spartei, Martin Dúbravka, este dorit în Anglia, iar cehii vor să-şi acopere postul.

2 - două milioane de euro cere FCSB în schimbul lui Niţă

Vătăjelu crede că oficialii Spartei se orientează spre piaţa din România deoarece preţurile cerute în Liga 1 sunt mai mici decât cele din alte campionate de acelaşi nivel.

"Nu ştiu foarte multe despre interesul pentru Niţă, dar m-aş bucura să fie un român în plus la echipa noastră. El e un portar de valoare şi totul depinde de cele două cluburi.

Am fost întrebat de antrenorul portari, cu care am o relaţie foarte bună, acum două, trei săptămâni. M-au întrebat şi despre Niţă, şi despre mai mulţi portari din Liga 1.

Din ce ştiu a venit o ofertă din Anglia pentru portarul nostru (n.r. Martin Dúbravka) şi în caz că ar pleca, ar trebui să aibă o soluţie de avarie. Cred că îşi fac planuri pentru a nu rămâne descoperiţi.

Probabil că pe Niţă îl ştiu, l-au urmărit. E clar că nu poţi face o ofertă dacă nu-l urmăreşti. E clar că el e un portar foarte bun, poate cel mai bun din Liga 1 şi de ce să nu ia din România? Probabil e o piaţă mai ieftină, iar în alt campionat suma ar fi mai mare.

Ne cunoaştem de foarte mult timp (n.r. cu Stanciu), am fost la naţionalele de juniori împreună. Clubul l-a dorit foarte mult, el şi-a dorit să vină aici, iar eu îl voi ajuta cât de mult pot să se integreze. Dar nu cred că va avea vreo problemă"
, a declarat Bogdan Vătăjelu pentru Telekom Sport.

Marea dorinţă pentru 2018: echipa naţională

Vătăjelu a vorbit şi despre planurile sale în noul an, precizând că îşi doreşte să devină titular la Sparta, astfel încât să poată intra în vederile selecţionerului Cosmin Contra pentru echipa naţională.

"Naţionala este primul meu obiectiv pentru 2018, însă mai întâi trebuie să-mi câştig locul de titular la Sparta. E clar că nu voi avea nicio şansă să fiu la naţională dacă nu voi juca aici. Apoi, dacă voi juca, mă voi gândi la naţională mereu", a mai spus Vătăjelu.


Afla mai multe despre: nitavatajelutransfersparta praga 

viewscnt
Articole similare