Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce nu a ajuns nici până acum Edi Iordănescu la Astra! Ioan Niculae a primit cererea antrenorului

EXCLUSIV | De ce nu a ajuns nici până acum Edi Iordănescu la Astra! Ioan Niculae a primit cererea antrenorului

Astra Giurgiu

Comentarii

Continuă jocul de ping pong dintre Astra şi antrenorul Edward Iordănescu, după ce tehnicianul şi-a trimis doar staff-ul la Giurgiu pentru a conduce echipa.

Înaintea etapei a zecea din Liga 1, Astra e ultima echipă din Liga 1, cu patru puncte, iar conducerea l-a ales pe Edi Iordănescu să vină la Giurgiu, pentru a salva situaţia. 

Totuşi, deşi numele noului antrenor e cunoscut de peste o lună, fiul fostului selecţioner nu a ajuns nici până acum lângă echipă. 

Ce condiţie a pus Edi Iordănescu pentru a veni la Astra

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Edward Iordănescu ar trebui să conducă primul antrenament la Astra la începutul acestei săptămâni, luni. Totuşi, Ioan Niculae şi conducerea au primit un mesaj clar. 

Iordănescu jr. vine la Astra, doar dacă se va plăti o parte dintre salariile restante, problema eternă de la echipa din Giurgiu. Dacă Ioan Niculae nu îi va asigura liniştea la echipă antrenorului, acesta ar putea să abandoneze proiectul. 

Edi Iordănescu a mai condus-o pe Astra în sezonul 2017-2018, timp de 35 de partide. 

În tot acest timp, oamenii de la echipă îl aşteaptă pe antrenor. "(n.r. - Săptămâna viitoare vine Edi Iordănescu?) Cu siguranţă se vor schimba multe. Avem nevoie de jucători, avem nevoie de jucători din punct de vedere fizic, pentru că e foarte greu. În Liga I, dacă nu poţi fizic, e foarte greu. Nu e nimic sigur,. Sperăm să vină, dar nu e nimic sigur", a spus Radu Alexandru, după meci.

"Trebuie lucrat mult, la multe lucruri, dar sunt convins că odată cu venirea lui Edi între jucători, când el va fi pe teren, vom avea cu siguranţă alte rezultate, echipa se va exprima altfel", a spus directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuastraedi iordanescu astra 

viewscnt
Articole similare