Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce nu a fost chemat Mario Camora la naţională! Mirel Rădoi a recunoscut că se teme: "Doamne fereşte!"

EXCLUSIV | De ce nu a fost chemat Mario Camora la naţională! Mirel Rădoi a recunoscut că se teme: "Doamne fereşte!"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a dezvăluit care e motivul pentru care Mario Camora nu a intrat în planurile sale până în acest moment.

Mirel Rădoi s-a temut să-l cheme pe Mario Camora la naţională

Fundaşul stânga al lui CFR Cluj, Mario Camora, a devenit cetăţean român la începutul acestei săptămâni şi poate fi o soluţie pentru flancul stâng al apărării României.

Totuşi, Mirel Rădoi se teme, într-o perioadă în care rezultatele obţinute sunt cruciale. Selecţionerul aşteaptă şi verdictul de la UEFA, pentru a nu risca înfrângeri la masa verde, în cazul în care îl va folosi pe Mario Camora: "Aşteptăm să vedem dacă situaţia lui din punct de vedere juridic, aşteptăm de la UEFA răspunsul final, dacă poate fi convocat. Pentru că nu vreau să ajungem în situaţia, Doamne fereşte!, să câştigăm pe teren şi să avem vreo surpriză la.... Dacă poate şi evoluţiile lui vor fi ca cele de până acum, atunci va fi prezent. Dacă nu...", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. 

De asemenea, selecţionerul naţionalei a vorbit şi despre situaţia încurcată a lui Alex Mitriţă, fotbalistul lui NY City: "Cu Mitriţă avem cele mai mari probleme. Am încercat oarecum, după o discuţie cu doctorul şi cu stafful medical, să vedem cum putem acoperi diferenţa de fus orar. Şi era mult mai simplu pentru noi, mai câştigam o zi, dacă îl aduceam acolo (n.r. - în Islanda). Asta ar fi înseamnat să trimitem şi un antrenor acolo, să îl antreneze, dar din păcate vor trebui să stea în izolare şapte zile, dacă vor ajunge în Islanda. Şi atunci cade acest aspect. 

Va trebui, dacă îl vom convoca, să fie în ţară. Nu va face o parte din antrenamente, îi vom da doar informaţiile din punct de vedere tactic la nivel de teorie, dar, chiar şi aşa, în momentul de faţă, din păcate, Mitriţă nu evoluează foarte mult", a mai spus Mirel Rădoi.  

Afla mai multe despre: mirel radoimario camoranationala 

viewscnt
Articole similare