Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”De ce nu s-a impus Dan Petrescu în străinătate?” Florin Răducioiu: ”Există două explicaţii”

EXCLUSIV ”De ce nu s-a impus Dan Petrescu în străinătate?” Florin Răducioiu: ”Există două explicaţii”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) s-a întors în România şi a revenit la CFR Cluj, la mai puţin de un an de când plecase iniţial din Gruia.

Dan Petrescu este din nou pe banca CFR-ului. Tehnicianul care a cucerit trei titluri consecutive cu ardelenii, înainte ca Edi Iordănescu să îl obţină pe al patrulea, a revenit în Gruia după demiterea lui Marius Şumudică. Astfel, la nici măcar 10 luni de când plecase iniţial, ”Bursucul” a revenit la conducerea campioanei.

Tehnicianul român şi-a încercat norocul şi prin străinătate, însă fără rezultate prea mari. 

Chestionat asupra motivului pentru care Dan Petrescu nu a reuşit să se impună în străinătate, Florin Răducioiu a mărturisit, în direct, la Telekom Sport: ”Aş încerca să dau două explicaţii. E foarte important impresarul pe care-l ai. E foarte important. Să fim realişti. În al doilea rând, antrenorii români nu sunt doriţi, nu sunt căutaţi.. De exemplu, eu dacă aş fi un patron din străinătate la o mare echipă, eu i-aş da ocazia lui Dan Petrescu. Ar fi un pariu câştigat. În afară de Mircea Lucescu şi Boloni, în rest...  

E paradoxal parcursul lui Dan Petrescu. El a spus că visul lui e să o antreneze pe Chelsea. Eu l-aş fi văzut selecţioner, fără probleme. Cu tot respectul, nu putem să-i comparăm pe Rădoi şi Petrescu. Echipa naţională nu se dă oricui. Să fim realişti şi să descriem realitatea”.

Pe banca tehnică a lui CFR Cluj, Dan Petrescu a câştigat trei titluri şi a bifat două participări consecutive în grupele Europa League, prima încheiată în şaisprezecimile competiţiei, unde echipa ardeleană a fost învinsă de Sevilla, graţie golului marcat în deplasare, formaţie care ulterior a şi câştigat competiţia.

Frustrarea lui Denis Alibec după o nouă accidentare: "Ceva se întâmplă cu mine, chiar nu pot să duc 3 luni!"

Afla mai multe despre: florin raducioiudan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare