Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce nu lucrează Ciprian Panait cu jucători români: "Nu am putut să-mi asum responsabilitatea pentru ei" VIDEO

EXCLUSIV | De ce nu lucrează Ciprian Panait cu jucători români: "Nu am putut să-mi asum responsabilitatea pentru ei" VIDEO

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Sohar Club din Oman, Ciprian Panait, susţine că are o regulă în munca pe care o depune. Tehnicianul nu aduce jucători români la cluburile pe care le antrenează, iar acesta a expus motivele.

Ciprian Panait refuză să antreneze jucători români

Cu o experienţă de aproximativ şase ani în zona Golfului, Ciprian Panait a susţinut că preferă să nu colaboreze cu jucătorii români, din cauza mentalităţii şi a problemelor: "Când eram la Al Raed, toată lumea mă presa să iau jucători români şi eu îmi asum ce spun. Am refuzat tot timpul şi am spus că nu lucrez cu români, au spus că sunt nebun, sunt jucătorii tăi, îi cunoşti foarte bine. Tocmai că îi cunosc foarte bine, eu ca antrenor român nu am putut să-mi asum responsabilitatea pentru jucătorii români să-i aduc acolo.  

Jucătorii români sunt preocupaţi de haine, de social media, de maşini şi de viaţa de noapte decât să fie ocupaţi să progreseze. E foarte uşor pentru el să spună că nu joacă şi să vă spună că are antrenorul ceva cu mine, că e greu cu căldura, că n-am cartofi prăjiţi. Motive din astea sunt de toate soiurile", a declarat Ciprian Panait pentru Telekom Sport.  

În schimb, Panait l-a dat exemplu pe Mirel Rădoi, care a jucat timp de şase ani în zona Golfului, unde a devenit unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti: "Gândiţi-vă de ce Rădoi a reuşit în fotbalul arab şi de ce alţii n-au reuşit ca jucători. Rădoi e un luptător. Eu când am ajuns la Hilal, la echipa a doua, pentru a pregăti un antrenament însemna o muncă de 8-10 ore, stăteam la birou 12 ore, nu dormeam mai mult de 4 ore pe noapte. Mi-am dorit fantastic, ştiam că am o familie, mi-am dorit să asigur viaţa copiilor, mi-a plăcut fanatstic ce am făcut acolo", a adăugat tehnicianul român.   

Al Hilal, Al Raed, Al Batin şi Sohar Club sunt echipele antrenate de Panait în zona Golfului. 

Afla mai multe despre: ciprian panaitjucatori romani 

viewscnt
Articole similare