Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce s-a retras Simona Halep de la turneul din Portugalia. A spus "pas", după ce acceptase un wildcard

EXCLUSIV | De ce s-a retras Simona Halep de la turneul din Portugalia. A spus "pas", după ce acceptase un wildcard

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani, locul 1.144 WTA) nu va mai participa la turneul de la Oeiras din Portugalia!

Probleme pentru Simona Halep. Ce s-a întâmplat 

Din primele informaţii Halep se pare că s-a răzgândit şi nu va mai participa la turneul din Portugalia după ce a suferit o accidentare la genunchi anunţă sursele Orange Sport. 

Simona a oferit şi o primă reacţie după ce, iniţial, acceptase wildcardul din partea organizatorilor turneului din Portugalia. 

”Sunt foarte încântată să adaug încă un turneu în calendarul meu. La revenirea în circuitul WTA, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri posibil şi faptul că am acceptat acest wildcard îmi dă posibilitatea să fac acest lucru în faţa publicului din Portugalia. 

Vreau să le mulţumesc organizatorilor că m-au invitat şi abia aştept să fiu acolo”, a fost reacţia Simonei Halep, potrivit bolamarela.pt.

  • Competiţia are loc între 15 şi 21 aprilie.

Halep resimte povara suspendării. Ce a declarat recent

„Acum, totul este bine, sunt curată, nu am făcut nimic greşit. Am demonstrat că realitatea este că sunt nevinovată. Asta mă face să mă simt foarte bine, dar nu e uşor să trec prin ce am trecut eu. Nu pot uita pe loc tot ce s-a întâmplat doar pentru că am fost declarată nevinovată.

Există un bagaj care probabil că va rămâne cu mine mai mult şi nu pot uita de la o zi la alta ce s-a întâmplat. Trebuie să controlez asta mai bine, să-mi controlez emoţiile. Dar sper ca bucuria mă va ajuta”, a spus Halep, citată de SNTV.

Afla mai multe despre: simona halepturneu portugaliawta 

viewscnt
Articole similare