Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce Young Boys a primit penalty-ul controversat cu CFR Cluj! Duckadam face lumină: "Omul de asta a dat, dar nu a fost"

EXCLUSIV | De ce Young Boys a primit penalty-ul controversat cu CFR Cluj! Duckadam face lumină: "Omul de asta a dat, dar nu a fost"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul portar Helmuth Duckadam a explicat faza penalty-ului controversat, în urma căruia Young Boys a întors soarta calificării cu CFR Cluj, din grupele Europa League.

Helmuth Duckadam, despre penalty-ul controversat din Young Boys - CFR Cluj 2-1

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

Duckadam a susţinut că centralul a dat în compensaţie lovitura de pedeapsă pentru elveţieni în prelungiri. De altfel, fostul arbitru, Cristi Balaj, a recunoscut că golul CFR-ului a fost marcat dintr-un offside milimetric:

"Toată lumea analizează faza penalty-ului. Părerea mea e că nu a fost penalty. Arbitrul a dat acel penalty în compensaţie cu golul marcat de CFR. Cu toţii am văzut că a fost din offside. Atunci, omul a dat în compensaţie. Nu comentez ieşirea lui Balgrădean. În momentele alea spui vrute şi nevrute. În urma acestui gest a venit şi eliminarea", a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport. 

Duckadam a analizat şi perioada pe care o traversează CFR Cluj cu Edi Iordănescu pe banca tehnică: "CFR ul este la finalul unui ciclu cu trei ani de câştigare a campionatului, calificări în grupe. CFR-ul a trecut de o fază. Ei, la un moment dat, ar trebui să schimbe o mare parte din echipă. Au jucători care au peste 30 de ani, chiar peste 35. S-a încheiat un ciclu. Nu va fi uşor pentru Edi Iordănescu. CFR este o echipă cu multă experienţă, dar şi cu jucători mai în vârstă de la care se simte uzură", a mai spus fostul preşedinte de imagine de la FCSB.  

Afla mai multe despre: cfr clujyoung boys cfr clujhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare