Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV De la Dorohoi, la echipa naţională. Mihai Bordeianu e sincer: ”Dan Petrescu mi-a schimbat viaţa!” De ce se teme că CFR Cluj poate pierde titlul

EXCLUSIV De la Dorohoi, la echipa naţională. Mihai Bordeianu e sincer: ”Dan Petrescu mi-a schimbat viaţa!” De ce se teme că CFR Cluj poate pierde titlul

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Bordeianu, mijlocaşul formaţiei CFR Cluj, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

S-a născut pe 18 noiembrie 1991 în localitatea Flămânzi şi a început fotbalul la Ceahlăul în 2001. La 27 de ani a făcut pasul spre echipa naţională, după o aventură de doi ani la Dorohoi şi şase sezoane la FC Botoşani. Transferul la CFR Cluj, sub comanda lui Dan Petrescu, l-a scos ”la suprafaţă” pe Mihai Cătălin Bordeianu, unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1 în acest moment.

Fotbalistul CFR-ului profită de pauza din Liga 1 şi s-a retras aproape de casă, acolo unde nu îi este ruşine să recunoască sincer, că îşi găseşte de lucru, prin curtea casei: ”Pentru mine, momentan e bine. Am venit acasă la Botoşani şi totul e ok. Mă bucur de libertate, pentru că e mai lejer la ţară decât la oraş. Am curte mare şi sunt multe treburi de făcut pe acasă. Mi-e dor de fotbal, de grup, de colectiv, de antrenori...poate în timpul campionatului nu era aşa, dar în această perioadă îţi lipsesc toate lucrurile astea”

Bordeianu are o relaţie foarte apropiată de Dan Petrescu şi mărturiseşte că la CFR Cluj, lucrurile sunt momentan sub control, inclusiv din punct de vedere financiar: ”Dan Petrescu m-a sunat acum două săptămâni. S-a interesat de mine, dar cred că de fapt de toţi colegii s-a interesat. Momentan, aşteptăm. La echipă e în regulă totul, chiar ieri am primit salariul pe februarie. Bănuiesc că şi la noi vor fi ceva tăieri, atât timp cât nu jucăm”

Mijlocaşul CFR-ului crede că după pauza forţată din Liga 1, lucrurile se pot complica în lupta pentru titlu: ”Sincer, dacă mă întrebai când era în desfăşurare campionatul, nu aveam emoţii pentru titlu. Dar acum cred că totul o să depindă de forma în care o să revenim. Sper să îl câştigăm şi să repetăm parcursul din Europa”

Mihai Bordeianu: ”Dan Petrescu mi-a schimbat viaţa!” Ce spune despre revenirea lui Culio

La CFR se vorbeşte despre posibila revenire a lui Culio. Bordeianu vede cu ochi buni întoarcerea unuia dintre cei mai importanţi jucători din istoria CFR-ilui: ”Ar fi frumos să revină Culio. Mai poate să joace un an, pentru că mereu a arătat o formă fizică excelentă. Cât am jucat cu el, eu m-am simţit excelent. E un profesionist desăvârşit şi asta s-a văzut mereu pe teren, chiar dacă mulţi îl criticau că e ”bătrân”. Experienţa lui s-a văzut mereu” mărturiseşte Mihai Bordeianu.

Fostul jucător de la FC Botoşani visează la echipa naţională şi recunoaşte cât de mult la ajutat în cariera sa Dan Petrescu: ”Fiecare jucător care joacă la echipa de club, vrea să joace şi la echipa naţională. Rămâne la latitudinea selecţionerului dacă mă va chema, important e ca eu să fiu sănătos. Îţi dai seama că visez să joc pentru naţională, dar sperăm să trecem peste perioada asta cu bine. Acum 6 ani jucam la liga a treia la Dorohoi şi sincer nu aş fi crezut că pot ajunge în anturajul naţionalei. Speram să pot juca la Botoşani, în Liga 1. Eram convins că pot. Am ajuns acolo şi am prins transferul la CFR Cluj, unde în primele trei luni nu am jucat deloc. Ţin minte primul meci la Viitorul pe care l-am câştigat, am avut un parcurs fantastic, poate peste aşteptările multora. Dan Petrescu a fost omul care m-a dorit foarte mult la CFR Cluj. El m-a sunat personal şi m-a întrebat dacă vreau să vin la CFR. Mi-a zis că atât a vrut să audă şi că o să facă tot posibilul să mă transfere. Mi-a zis din start, că nu îmi garantează că o să joc, dar dacă o să fiu serios şi îmi văd de treabă o să o pot face. Mi-a schimbat viaţa” a mai declarat Bordeianu, într-un interviu acordat în exclusivitate colegului nostru, Ovidiu Ionescu.

Afla mai multe despre: mihai bordeianucfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare