Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De vorbă cu prima femeie antrenor cu licenţă UEFA Pro din România! Irina Giurgiu: "Aş putea să antrenez şi o echipă de bărbaţi. Mă simt mândră!"

EXCLUSIV | De vorbă cu prima femeie antrenor cu licenţă UEFA Pro din România! Irina Giurgiu: "Aş putea să antrenez şi o echipă de bărbaţi. Mă simt mândră!"

Fotbal intern

Comentarii

Irina Giurgiu, prima femeie antrenor cu licenţă Pro din România, a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport despre reuşita sa.

Irina s-a aflat în aceeaşi grupă cu selecţionerii Mutu şi Rădoi şi a absolvit împreună cu ei cursuril licenţei UEFA Pro. În direct la Telekom Sport, aceasta a spus că se simtă mândră pentru reuşita sa şi că se simte pregătită să antreneze chiar şi o echipă de fotbal masculin, dar momentan preferă rămână la fotbalul jucat de reprezentantele sexului frumos.

Antrenoarea a spus că nu s-a sfiit să-i întrebe pe Mutu sau Rădoi dacă a avut vreo nelămurire în timpul cursurilor. "Mă simt mândră că sunt prima femeie licenţiată şi sper ca după mine să urmeze multe alte femei. Cea mai mare pasiune a mea este fotbalul şi îmi place să fiu zilnic pe teren. Am început să visez la această licenţă de când am luat licenţa B. Pot să mă bucur acum de acest rezultat.

În ultima vreme am avut şansa să întâlnesc oameni de calitate, inclusiv printre colegii mei. Eu cred că aş putea să antrenez şi o echipă de bărbaţi. Probabil până la vârsta de 14-15 ani consider că aş putea. Eu îmi doresc să rămân la fotbal feminin şi sper să avem rezultate în viitor, să se dezvolte cât mai bine şi în România.

Am avut o relaţie foarte bună cu colegii mei de grupă şi am învăţat multe de la ceilalţi. Nu mi-a fost ruşine să întreb, inclusiv pe Adrian Mutu sau Mirel Rădoi", a spus Irina Giurgiu, la Telekom Sport.

Irina Giurgiu e coordonator pentru dezvoltarea fotbalului feminin în cadrul FRF şi antrenor secund la naţionala feminină de fotbal a României.

Afla mai multe despre: irina giurgiulicenta proantrenorfotbal feminin 

viewscnt
Articole similare