Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Deac a anunţat obiectivul CFR-ului pentru noul sezon: ”Locul doi ar fi un eşec”. Ce spune despre transferul lui Omrani

EXCLUSIV | Deac a anunţat obiectivul CFR-ului pentru noul sezon: ”Locul doi ar fi un eşec”. Ce spune despre transferul lui Omrani

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat campionatul şi plănuieşte un parcurs cât mai lung în cupele europene, dar ardelenii nu vor neglija campionatul. Un nou titlu în Liga I este obiectivul principal al trupei lui Edward Iordănescu.

Dacă în sezonul trecut s-au ferit să anunţe că vor să cucerească titlul, anul acesta clujenii sunt mult mai direcţi. La CFR Cluj se vorbeşte doar despre un nou titlu de campioană pentru trupa din Gruia. Anunţul e făcut chiar de către Ciprian Deac, unul dintre oamenii cu greutate din vestiarul CFR-ului.

Cel mai important lucru pentru noi este să câştigăm fiecare meci, asta pentru că şi în acest an avem ca obiectiv câştigarea campionatului. După ce am reuşit să luăm titlul din primul an, cu o echipă nou, acum ar fi un eşec dacă vom termina pe locul doi”, a spus Ciprian Deac, exclusiv pentru Telekom Sport.

”OMRANI SE TRANSFERĂ MEREU”

Ciprian Deac a vorbit şi despre posibila plecare a lui Omrani. Deac şi-ar dori ca atacantul să rămână în continuare la CFR şi în sezonul care stă să înceapă.

De când am revenit din vacanţă, Omrani azi se transferă, mâine se întoarce şi tot aşa. El ştie cel mai bine. Eu mi-aş dori să rămână pentru că este un jucător de valoare şi ştiu că ne-ar ajuta foarte mult”, a spus Deac.

Afla mai multe despre: cfr clujdeactransferomrani 

viewscnt
Articole similare