Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizia EHF le-a dat planurile peste cap dinamoviştilor. Antrenorul, surprins de vestea primită: "Suntem prea mici pentru masa bogaţilor"

EXCLUSIV | Decizia EHF le-a dat planurile peste cap dinamoviştilor. Antrenorul, surprins de vestea primită: "Suntem prea mici pentru masa bogaţilor"

Handbal

Comentarii

A fost una caldă, una rece pentru handbalul românesc din partea EHF. Vestea bună primită de CSM Bucureşti a fost umbrită de cea pe care au aflat-o cei de la echipa masculină de handbal a lui Dinamo. Campioana României va trebui să joace în Europa Handball League, şi nu în Liga Campionilor, aşa cum sperase

"Am aflat şi noi şi suntem total dezamăgiţi de decizia luată de EHF. Chiar ne-am strâns cu toţii, tot staff-ul tehnic şi administrativ să aşteptăm decizia. Din păcate, se pare că suntem prea mici pentru a urca şi noi la masa bogaţilor. Este dureros.

Ni se stinge un vis pe care ni l-am dorit cu toţii, cel mai bun sezon de Liga Campioilor al lui Dinamo Bucureşti fără înfrângere în acest sezon. Am avut un punctaj foarte bun, dar, din păcate, această decizie din punctul meu de vedere este nedreaptă. Mutările pe care le-am făcut, le-am făcut în special pentru grupele Ligii Campionilor, vă daţi seama că această veste ne-a dat planurile peste cap.

Noi am dori ca de săptămâna viitoare să ne strângem şi să respectăm acest protocol cu antrenamente în aer liber. Vom încerca să facem câteva meciuri de pregătire în vederea noului sezon" , a declarat antrenorul lui Dinamo, Constantin Ştefan, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: constantin stefandinamo 

viewscnt
Articole similare