Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizia luată de Ianis Hagi, analizată după transferul la Rangers: "Mergi la Lazio şi rămâi rezervă, faci trei paşi în spate"

EXCLUSIV | Decizia luată de Ianis Hagi, analizată după transferul la Rangers: "Mergi la Lazio şi rămâi rezervă, faci trei paşi în spate"

Stranieri

Comentarii

Daniel Pancu e de părere că Ianis Hagi a luat decizia potrivită când a ales să semneze cu Rangers. Lazio e clubul care aştepta ca scoţienii să nu activeze clauza de cumpărare, dar Pancu susţine că românul nu a picta în plasa mirajului din Serie A.

Ianis Hagi a semnat pe cinci sezoane cu Rangers, unde e privit drept un fotbalist de perspectivă. De aceeaşi părere e şi Daniel Pancu, cel care a enumerat beneficiile transferului în Scoţia.

"Am fost întrebat despre asa şi am spus că ar trebui să mai rămână doi ani. Mergi la Lazio şi rămâi rezervă, faci trei paşi în spate. Se va căli la Rangers şi va face pasul în faţă la o echipă puternică în Europa şi va fi titular, decât să să stea rezervă acum", a declarat Daniel Pancu în cadrul emisiunii Sport Report. 

Conform presei din Scoţia, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru suma de 3,5 milioane de euro, Rangers obţinând astfel o reducere de 1,5 milioane de euro la transferul internaţionalului român. 

Trei goluri şi două assist-uri are Hagi junior în tricoul lui Rangers. A jucat 12 meciuri.

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerslazio 

viewscnt
Articole similare