Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizia pe care Dorinel Munteanu n-a înţeles-o după ce a analizat primul "11" ales de Rădoi pentru România - Germania: "Eu n-aş fi schimbat asta!"

EXCLUSIV | Decizia pe care Dorinel Munteanu n-a înţeles-o după ce a analizat primul "11" ales de Rădoi pentru România - Germania: "Eu n-aş fi schimbat asta!"

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Dorinel Munteanu (52 de ani) a analizat primul "11" ales de Mirel Rădoi pentru naţionala României în vederea confruntării cu Germaniei.

Cel mai selecţionat fotbalist român din istorie, Dorinel Munteanu a spus că nu înţelege de ce a fost ales Toşca în locul lui Burcă. Munteanu a spus că, dacă ar fi fost după el, nu ar fi schimbat axul central.

”Putem să spunem că sunt numai trei schimbări, pentru că Mihăilă era logic să înceapă cu el. Mă surprinde Toşca, preferat în locul lui Burcă. Mirel Rădoi ştie mai bine, poate Burcă are ceva medical. În rest, două schimbări ok, Camora şi Ianis Hagi. Burcă a făcut un meci bun, este puternic la fazele fixe, bun pe fază ofensivă, dar şi defensivă, nu ştiu ce criteriu a avut. Sincer, nici eu nu renunţat la Chiricheş. De la el, eu personal aştept mult mai mult. Toţi aşteptăm de fapt un randament mult mai bun de la el. Eu n-aş fi schimbat axul central.”, a spus Dorinel Munteanu.

(Dan Udrea a confirmat în timpul emisiunii că Burcă are ceva probleme medicale) ”Stanciu şi Marin nu sunt jucători defensivi, ei sunt jucători de creaţie. Dar randamentul lor, sau mai bine spus ranadmentul lui Stanciu, ar putea fi valorificat dacă îl foloseşti în poziţia în care este folosit la Slavia. E greu să ajungă la finalizare din acest rol. Jocurile la echipa naţională sunt total diferite, dar ca să ai pretenţii de la el, trebuie să îl foloseşti cumva în acelaşi rol ca la echipa de club”, a mai spus Dorinel Munteanu.

  • 134 de selecţii are Dorinel Munteanu în naţionala României, pentru care a marcat 16 goluri de la debutul său, din mai 1991

Afla mai multe despre: dorinel munteanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare