Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizia radicală luată de conducerea lui CFR după meciul cu Lazio

EXCLUSIV | Decizia radicală luată de conducerea lui CFR după meciul cu Lazio

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins-o joi seară pe Lazio, scor 2-1, în grupele UEFA Europa League. Fiind primul meci al ardelenilor în grupele unei competiţii europene după o pauză semnificativă, toată lumea, inclusiv oficialii campioanei, se aştepta ca stadionul să fie arhiplin, însă nu a fost cazul.

Doar 9.222 de fani au asistat la victoria campioanei României împotriva celor de la Lazio, 2-1, în timp ce stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" poate să găzduiească 23.500. Chiar şi cu restriciţiile impuse de UEFA, ardelenii se aşteptau la cel puţin 15.000 de fani în tribunele arenei. O posibilă cauză a prezenţei scăuze este preţul biletelor, uşor "piperat". 

Ca urmare, conducerea lui CFR a luat o decizie în acest sens: "Nici eu nu înţeleg de ce nu am avut stadionul plin la meciul cu Lazio. Ne aşteptam să fie plin, dar din păcate nu a fost. Ne însuşim acel lucru, deşi nu credem că un meci cu Lazio 150 de lei, la tribuna 1, este un preţ exagerat: dar dacă asta este, vom încerca să remediem acest aspect. La meciurile viitoare vom încerca să îmbunătăţim acest aspect şi, pentru cei care şi-au luat pachete, vom veni cu anumite ameliorări şi vom face ca stadionul la meicul viitor să fie plin", a declarat Bogdan Mara, în exclusivitate la Telekom Sport. 

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 ÎN EUROPA LEAGUE

CFR Cluj a început perfect grupele Europa League. Campioana României a fost condusă încă din minutul 25, însă a revenit şi s-a impus cu 2-1, graţie golurilor marcate de Ciprian Deac şi de Billel Omrani.

În prima repriză, italienii au avut nenumărate ocazii, însă au deschis scorul abia în minutul 25, prin Bastos. Ardelenii au egalat cu 4 minute înainte de pauză dintr-un penalty obţinut de Djokovic şi transformat perfect de Ciprian Deac.

Imediat după reluarea jocului, CFR a ratat milimetric şansa de a prelua conducerea după ce şutul lui Omrani a trecut pe lângă poarta apărată de Strakosha. A fost doar încălzirea pentru Omrani. În minutul 75, atacantul de 26 de ani le-a dat emoţii fanilor după ce a nimerit bara, însă, cu ajutorul lui Adrian Păun, a reuşit să înscrie, iar meciul din Gruia s-a încheiat cu victoria CFR-ului.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare