Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizie de ultimă oră! Narcis Răducan a anunţat numele antrenorului ales de FCSB

EXCLUSIV | Decizie de ultimă oră! Narcis Răducan a anunţat numele antrenorului ales de FCSB

FCSB

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, înainte de meciul dintre FCSB şi Poli Iaşi, noul director sportiv al roş-albaştrilor a confirmat că Vergil Andronache poate rămâne antrenor principal.

FCSB este în căutări disperate de antrenor, după plecarea lui Bogdan Andone, din urmă cu două săptămâni, însă, până acum, Gigi Becali a avut parte doar de refuzuri. Noul director sportiv, Narcis Răducan a explicat în exclusivitate pentru Telekom Sport care este situaţia pe banca tehnică a roş-albaştrilor:

Deocamdată avem antrenor şi ... dacă tot nu se uită, atunci pot să spun că dacă va câştiga, antrenorul care câştigă nu este schimbat nicăieri pe lumea asta. Cel puţin într-o logică normală. Suntem alături de el şi, atât timp cât lucrurile funcţionează, nu se pune problema înlocuirii. De fiecare dată trebuie să existe varianta B şi eu sper să fim pregătiţi dacă este nevoie de schimbarea antrenorului. Datoria mea este să ofer o soluţie sau soluţii patronului. Există posibilitatea ca Vergil să rămână antrenorul nostru la dubla cu Guimaraes a declarat Narcis Răducan într-un interviu acordat colegei noastre, Anda Maxim.

FCSB are antrenor. Vergil Andronache poate rămâne ”principal” şi cu Guimaraes

Vergil Andronache (48 de ani) ar putea rămâne astfel antrenorul FCSB-ului şi în dubla cu Vitoria Guimaraes. El a fost numit ca interimar la gruparea patronată de Gigi Becali după plecarea lui Bogdan Andone, antrenorul cu care FCSB a început sezonul.

Andronache nu are experienţă la nivel înalt. El a antrenat la nivel juvenil Sportul Studenţesc, dar şi formaţia Viitorul Domneşti. 

Variantă surpriză: un scoţian

Presa internaţională scrie că patronul celor de la FCSB a pregătit o variantă cu totul surprinzătoare. După refuzurile primite din partea unor antrenori precum Devis Mangia sau Antonio Conceicao, Gigi Becali negociază acum cu un alt antrenor străin.

Stuart Baxter are 66 de ani şi a pregătit în cariera sa echipe precum Vitoria Setubal, AIK Stockholm, Helsingborg, Genclerbirligi şi naţionalele Africii de Sud şi Finlandei. 9 trofee a cucerit scoţianul în carieră, cele mai importante fiind titlul şi Cupa în Suedia. La începutul acestei luni, Stuart Baxter s-a despărţit de naţionala Africii de Sud, pe care a pregătit-o în ultimele 21 de meciuri.

Afla mai multe despre: gigi becalivergil andronachenarcis răducan 

viewscnt
Articole similare