Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizie foarte importantă luată la Craiova: ”Actualul contract a expirat”

EXCLUSIV | Decizie foarte importantă luată la Craiova: ”Actualul contract a expirat”

Superliga

Comentarii

Pavel Badea anunţă că suprafaţa de joc de pe stadionul din Craiova urmează să fie schimbată. Calitatea gazonului a fost foarte contestată încă de la inaugurarea noii arene.

Noul stadion din Craiova a costat peste 50 de milioane de euro, însă constructorii n-au reuşit să asigure şi o suprafaţă de joc decentă. În fiecare sezon, Craiova a avut serioase probleme cu suprafaţa de joc şi nimic nu s-a schimbat, în ciuda plângerilor.

Pavel Badea susţine că lucrurile se vor îmbunătăţi din acest punct de vedere. Oficialul Craiovei spune că suprafaţa de joc a ieşit din garanţie şi Primăria a decis să o schimbe.

”Din câte am înţeles, primarul Craiovei a luat decizia să schimbe gazonul. El a fost într-o perioadă de garanţie, erau anumiţi factori care ţineau de acest contract. În momentul actual a expirat acest contract şi probabil se va lua decizia schimbării lui cât mai rapide. Să mergi la un stadion de 50 şi ceva de milioane de euro şi să ai un gazon de asemenea calitate e clar că e frustrant şi nu e normal”, a declarat Pavel Badea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pavel badea 

viewscnt
Articole similare