Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Decizii surprinzătoare luate de Simone Inzaghi înaintea meciului cu CFR. Trei jucători de bază au fost lăsaţi acasă

EXCLUSIV | Decizii surprinzătoare luate de Simone Inzaghi înaintea meciului cu CFR. Trei jucători de bază au fost lăsaţi acasă

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj debutează în grupele Europa League împotriva lui Lazio, iar meciul va fi joi, de la ora 19:55, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Deşi este primul meci din grupa E a Europa League, Simone Inzaghi a surprins pe toată lumea şi a luat decizia de a alinia o echipă inedită în meciul de la Cluj. Printre jucătorii menajaţi de antrenorul lui Lazio se regăseşte şi Ştefan Radu.

Fundaşul stânga a fost integralist în toate cele trei partide oficiale jucate de Lazio în acest sezon, însă Inzaghi a luat decizia de a-l lăsa la Roma pe Ştefan Radu, care nu a făcut deplasarea la Cluj pentru meciul cu CFR.

O altă absenţă de marcă din lotul lui Lazio este Ciro Immobile. Atacantul care a marcat trei goluri în cele trei meciuri oficiale din acest sezon a fost lăsat şi el acasă de Inzaghi pentru partida cu CFR. Pe lângă cei doi jucători de bază, Luis Alberto este cea de-a treia absenţă importantă din lotul lui Lazio.

"Ar fi putut să joace, dar am ales să îi odihnesc. Nu avea rost să-i aduc aici şi să-i las în tribună, aşa că am hotărât să rămână la Roma şi să facă două antrenamente lejere, iar la finalul săptămânii să fie la capacitate maximă" , a declarat Simone Inzaghi.

  • Lazio va juca în weekend cu Parma. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 3, duminică, de la ora 21:45

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha – Vavro, Acerbi, Bastos, Lazzari – Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Jony – Correa, Caicedo.

Afla mai multe despre: inzaghistefan raduimmobile 

viewscnt
Articole similare