Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Deciziile care au bulversat FCSB. Agentul lui Alibec surprinde: "Gnohere trebuie să fie titular, aşa e normal! Vinovaţii se ştiu..."

EXCLUSIV | Deciziile care au bulversat FCSB. Agentul lui Alibec surprinde: "Gnohere trebuie să fie titular, aşa e normal! Vinovaţii se ştiu..."

Superliga

Comentarii

Prezent în sudioul Telekom Sport, Florin Lovin a comentat în termeni duri situaţia de la FCSB, acolo unde joacă doi dintre jucătorii reprezentaţi de el în noua meserie de agent, Budescu şi Alibec.

Lovin spune că cei doi jucători aduşi de la Astra nu şi-au schimbat cu nimic comportamentul faţă de când jucau la echipa din Giurgiu şi este mirat de faptul că oficialii FCSB s-ar fi aşteptat ca cei doi să se comporte diferit după realizarea transferului.

Lovin spune că desele schimbări din primul 11, dar şi modificările făcute meci de meci la pauză sau imediat după au bulversat echipa. Deşi are tot interesul ca Alibec să joace meci de meci la FCSB, Lovin recunoaşte că francezul Gnohere şi-a câştigat locul de titular pe teren şi ar fi trebuit să rămână în primul 11 până în momentul în care va avea o cădere de formă sau va ceda din punct de vedere fizic.

"Patronul spune acum că Budescu strică atmosfera, că nu aleargă. Păi în momentul când l-au luat, la Astra făcea alte lucruri? Sau de Alibec că dă din mâini. Păi Alibec dădea din mâini la Astra. De ce nu îşi asumă acest lucru dacă l-au cumpărat, cu bune, cu rele?

Şi Gnohere... Nu e posibil ca golgheterul campionatului să nu joace câteva meciuri la rând titular! Trebuie să fim oneşti, în afară de relaţia mea cu Alibec, că eu aş fi primul care să vrea să joace. Aşa le face rău amândurora. Lasă-l pe Gnohere, e în formă, să joace titular trei, patru meciuri. Alibec e jucătorul meu, dar aşa e normal. Şi apoi, când e o scădere de formă, îl pot băga pe Alibec să joace trei, patru meciuri. Eu nu îmi amintesc meciuri în care atacantul Stelei să joace 90 de minute. Sau să fie aceeaşi echipă de la un meci la altul. Înainte ştiai scheletul Stelei, acum echipa nu are o identitate. E o degringoladă totală şi vinovaţii se ştiu!
", a declarat Florin Lovin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: budescufcsblovinalibec 

viewscnt
Articole similare