Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţia anului în Liga I: ”Avem o jenă financiară”. Explicaţie ciudată pentru tribunele goale: ”E greu să-i scot din casă”

EXCLUSIV | Declaraţia anului în Liga I: ”Avem o jenă financiară”. Explicaţie ciudată pentru tribunele goale: ”E greu să-i scot din casă”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Fotbalul românesc are întotdeauna lucruri care te lasă fără replică. Azi a venit rândul lui Ioan Mărginean, preşedintele celor de la Gaz Metan, să explice situaţia financiară a medieşenilor într-un stil... incredibil.

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum explică un conducător din Liga I situaţia de la echipa sa, atunci acum aveţi răspunsul. Ioan Mărginean, şeful de la Mediaş, vorbeşte despre o ”jenă financiară” pe care Gazul o are în acest moment.

”Le-am oferit condiţii de antrenament, condiţii de masă şi condiţii de deplasare, de joc. Acum ei trebuie să meargă la mai bine, la echipe care plătesc mai bine. Noi, din păcate, la ora asta avem în momentul de faţă o jenă financiară. Mai avem 360.000 de euro datorie de plătit în doi ani. Ne-am făcut planurile pentru a ieşi treptat din această situaţie”, a explicat Ioan Mărginean.

Preşedintele celor de la Gaz Metan a avut o explicaţie originală şi pentru lipsa suporterilor de pe stadionul din Mediaş.

Îmi cer scuze faţă de oamenii din Mediaş. Din păcate, la ore târzii sunt foarte greu de scos din casă pentru că populaţia este îmbătrânită, iar tineretul este plecat. Este greu să-i scot la ora 21:00 din casă, când sunt meciuri pe toate posturile tv”, a spus Mărginean, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: margineanmedias,  

viewscnt
Articole similare