Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţia de dragoste a lui Novak Martinovic pentru România după ce ”tricolorii” au picat cu Serbia. Ce spune despre disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

EXCLUSIV | Declaraţia de dragoste a lui Novak Martinovic pentru România după ce ”tricolorii” au picat cu Serbia. Ce spune despre disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

Echipa națională

Comentarii

Novak Martinovic, unul dintre cei mai iubiţi jucători care au trecut prin Liga 1, spune că regretă că Serbia şi România se vor confrunta în grupa C a Ligii Naţiunilor. Motivul? Este foarte ataşat de ambele ţări.

România a picat cu Serbia, Muntenegru şi Lituania, la tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Naţiunilor. Este cea mai dificilă grupă din divizia a treia, în care se află România. Novak Martinovic spune că nu şi-ar fi dorit nici el o asemenea confruntare, deoarece este ataşat de ambele ţări. Fundaşul sârb spune că ţara sa şi România sunt favorite la primul loc în grupă:

”Din păcate pentru mine, este o ţară pe care o iubesc foarte mult. Pentru mine, Serbia şi România sunt acelaşi lucru. Cele două echipe se vor bate pe primul loc. România are tot timpul un lot bun, o să fie foarte interesant. Când vezi unde joacă jucătorii Serbiei, poţi să spui că sunt un pic favoriţi. Dar când Vidic juca la Manchester United n-a fost o perioadă foarte bună pentru noi. Prietenii mei din Serbia m-au întrebat cum este România, cum sunt jucătorii”, a declarat Novak Martinovic pentru Telekom Sport.

Fundaşul sârb a fost întrebat şi despre disputa dintre FCSB şi CSA Steaua. Martinovic - un idol al steliştilor - spune că regretă situaţia în care s-a ajuns şi speră că va exista din nouă o singură Steaua, care să joace în Ghencea, stadion despre care spune că s-a simţit senzaţional: ”Îmi pare rău. Am mai zis, Steaua este peste toţi care sunt acolo, şi preşedinţi şi tot. Este club pe care oamenii l-au născut. Este foarte, foarte rău când îl vezi aşa despărţit... că FCSB, că Steaua. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Sper că se va rezolva problema şi să mergem pe Ghencea. Este cel mai bun stadion şi mi-e dor de Ghencea. Am mai urmărit meciurile Stelei. Din păcate, n-am mai avut timp să vin în România”.

În final, Martinovic spune că n-a mai avut timp să vină în România, dar va face în curând o vizită. Cu toate acestea, vorbeşte foarte bine limba română: ”N-am mai vorbit demult limba română. În capul meu este dezastru. N-am mai vorbit de un an şi jumătate în română. Ce mai citit din ziare... Dar sper să vin în curând în România şi să stau mai mult”.

Novak Martinovic a ajuns în Liga 1 în ianuarie 2009, când s-a transferat de la OFK Belgrad la Pandurii. În vara lui 2010 a fost transferat de FCSB, club la care a jucat până în ianuarie 2013. Ulterior, a mai evoluat pentru WH Zall - China, Steaua Roşie Belgrad şi OFK Belgrad.

Afla mai multe despre: romaniaserbialiga natiunilornovak martinovic 

viewscnt
Articole similare