Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţia lui Andrei Burcă înainte de meciul direct cu FC Botoşani: "Nu vreau să comentez declaraţiile celor de acolo"

EXCLUSIV | Declaraţia lui Andrei Burcă înainte de meciul direct cu FC Botoşani: "Nu vreau să comentez declaraţiile celor de acolo"

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Burcă (26 de ani) a fost transferat în vară de CFR Cluj de la FC Botoşani şi ulterior a fost depărat faptul că fundaşul central a fost îndepărtat de la gruparea moldavă. Acum jucătorul campioanei le-a răspuns oficialilor de la Botoşani.

"Consider că mi-am făcut treaba pentru acel club şi mi-am dorit un pas înainte în cariera mea şi de aceea am luat decizia de a veni la CFR Cluj şi fiecare e pe drumul lui acum", a comentat Burcă plecarea de la FC Botoşani. În vară, CFR a plătit 200.000 de euro pentru fundaş, care a fost dorit şi de FCSB. 

Aparent, Burcă a plecat de la Botoşani pentru a i se face loc lui Andrei Chindriş, un fotbalist tânăr şi de mare perspectivă, care îndeplineşte regula sub 21 de ani.

După anunţul transferului la campioana României, s-a speculat intens faptul că Burcă nu va juca la CFR Cluj meci de meci şi că va fi mai mult o alternativă de lot. Burcă s-a impus însă la formaţia lui Dan Petrescu, devenind parte integrantă a anturajului ardelenilor. Fundaşul cu 16 meciuri la campioana României (8 în preliminariile UEFA Champions League) a oferit un răspuns contestatarilor săi: "Nu vreau să comentez declaraţiile celor de acolo, eu mă simt foarte bine aici. Este ceea ce mi-am dorit şi dânşii ştiu să gestioneze cel mai bine situaţia de acolo". 

  • FC Botoşani - CFR Cluj se joacă miercuri, în Cupa României, de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 1

BURCĂ DORIT DE FCSB 

Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting al celor de la CFR Cluj, a dezvăluit pentru Telekom Sport că fundaşul a fost dorit de FCSB, însă a ales CFR, chiar dacă salariul nu era la fel de mare: "Burcă, Paşcanu au ales să vină la noi şi să nu meargă la FCSB, deşi aveau oferte avantajoase, cel puţin salarii mult mai mari la FCSB".

Afla mai multe despre: andrei burcacfr 

viewscnt
Articole similare