Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţia săptămânii! De ce ar vrea Urko Vera ca Dan Nistor să fie preşedinte la Real Madrid :)

EXCLUSIV | Declaraţia săptămânii! De ce ar vrea Urko Vera ca Dan Nistor să fie preşedinte la Real Madrid :)

Superliga

Comentarii

Urko Vera, împrumutat în această iarnă de la CFR Cluj la Astra, a oferit una dintre cele mai simpatice declaraţii ale săptămânii. Atacantul de 30 de ani spune că l-ar fi vrut pe Dan Nistor preşedinte la Real Madrid, ca reacţie la declaraţiile date de mijlocaşul lui Dinamo, care a spus că Vera este cel mai bun atacant din România.

Urko Vera şi Dan Nistor au legat o strânsă prietenie în perioada în care a fost colegi la CFR Cluj, adică în prima parte a sezonului. Între timp, primul a ajuns sub formă de împrumut la Astra, în timp ce Nistor a revenit la Dinamo. Mijlocaşul de 29 de ani şi-a ridicat în slăvi amicul şi a declarat că Urko Vera este cel mai bun atacat din România.  Atacantul Astrei s-a amuzat şi a spus că ar fi preferat ca Dan Nistor să fie preşedintele unui club puternic din Europa, poziţie din care i-ar putea decide transferul.

Nistor spune că eşti cel mai bun atacant din România...
(n.r. râde) Îi mulţumesc. Ce bine era dacă ar fi fost preşedintele celor de la Real Madrid sau al altei echipe... Suntem prieteni şi îi mulţumesc mult. Şi el este un jucător foarte bun şi sunt sigur că va lupta mult la Dinamo şi o va face foarte bine, pentru că are calităţi.

Revenit la lucruri serioase, Urko Vera a explicat şi motivul pentru care a acceptat să plece de la CFR Cluj, echipă care are mari şanse la titlu. Atacantul de 30 de ani susţine că n-ar fi avut prea multe şanse să fie titular, iar cei din staff i-au transmis acest lucru:

”Sunt mulţi atacanţi la CFR şi mi-au explicat că eu sunt puţin în urma celorlalţi în acest moment. A apărut posibilitatea de a veni aici (n.r. la Astra), antrenorul de aici a fost foarte interesat de mine şi apreciez mult acest lucru. Am hotărât să vin aici până la finalul sezonului şi să luptăm, să încercăm să o ducem pe Astra cât mai sus posibil în campionat şi să încercăm să câştigăm Cupa, bineînţeles. Este o echipă care joacă un fotbal frumos, de la antrenor am multe de învăţat, toată lumea vorbeşte foarte frumos despre el şi în cele câteva zile de când sunt aici mi-am dat seama că lumea are dreptate. Este un antrenor cu dorinţă mare de succes şi cred că va reuşi acest lucru. Mă poate ajuta mult şi am ţinut cont de toate aceste lucruri”, a mai spus Urko Vera pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: urko veradan nistorcfr clujdinamoastra 

viewscnt
Articole similare