Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţii-ŞOC. Patronul din Liga 1 care o spune răspicat: "Am interesele mele ca FCSB să ia titlul"

EXCLUSIV | Declaraţii-ŞOC. Patronul din Liga 1 care o spune răspicat: "Am interesele mele ca FCSB să ia titlul"

FCSB

Comentarii

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a explicat de ce îşi doreşte ca FCSB să câştige titlul în Liga 1.

Valeriu Iftime, în vârstă de 60 de ani, nu se fereşte să recunoască faptul că are interesele sale ca FCSB - una dintre echipele cu care FC Botoşani concurează în play-off-ul Ligii 1 - să câştige campionatul. Unul dintre motive constă în faptul că la FCSB evoluează mai mulţi jucători proveniţi de la FC Botoşani, iar gruparea moldavă poate primi bani de la FCSB în cazul în care roş-albaştrii vor juca în cupele europene.

"Eu am ţinut cumva cu FCSB din alte motive. Că istoria mea, cândva ţineam cu Steaua, când eram micuţ, că am şi nişte interese financiare, dacă ei joacă în Europa League sau Champions League trebuie să-mi dea nişte bani domnul Becali.

Ţin la echipa asta mai tânără, mi se par mai frumoşi, mai altfel decât fotbalul pe care-l face Dan Petrescu, pragmatic şi la rezultatul care întotdeauna i-a convenit", a declarat Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

FC Botoşani, la doar două puncte de FCSB în play-off

După două etape, FC Botoşani ocupă locul al cincilea în play-off-ul Ligii 1, cu 24 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, a patra clasată, la un punct avans de Gaz Metan Mediaş, a şasea clasată, şi la două lungimi de FCSB şi U Craiova, echipele de pe locurile doi şi trei. Lider este CFR Cluj, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: iftime 

viewscnt
Articole similare