Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţiile lui Ionuţ Popa au declanşat dezbateri serioase pe tema arbitrajului: ”Nu e normal aşa ceva”

EXCLUSIV | Declaraţiile lui Ionuţ Popa au declanşat dezbateri serioase pe tema arbitrajului: ”Nu e normal aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Prezent în cadrul emisiunii Sport Center, Cristi Balaj a ţinut să sublinieze că nu e corect şi nici fair-play faţă de adversari ca antrenorul celor de la Timişoara să ştie cu trei zile mai devreme arbitri care vor fi delegaţi la meciul cu Dinamo, iar declaraţiile ”principalului” timişorean sunt menite să pună presiune pe arbitri.

Balaj ştie şi cum ar fi putut afla Ionuţ Popa numele arbitrilor delegaţi la Poli Timişoara - Dinamo.

”E o problemă că a aflat delegarea. Putea să o afle doar de la federaţie sau arbitrii. Pentru că ştiu doar cei din CCA şi cei de la federaţie de la birourile superioare ei cunosc această delegare. Plus delegarea e cunoscută de către arbitrii care probabil au povestit la apropiaţi şi aşa au aflat cei de la Timişoara, dar nu era fair-play şi nu e normal să faci aşa declaraţii, care din punctul meu de vedere a fost pentru a pune presiune”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

La conferinţa de presă premergătoare partidei Poli Timişoara - Dinamo, Ionuţ Popa a făcut o declaraţie prin care a dat de înţeles că ştie numele arbitrului de centru: ”Doresc ca arbitrul jocului, Cojocaru să dea dovadă de un arbitraj corect şi cel mai bun să câştige. Dacă vom pierde pe merit, vom strânge mana învingătorilor”, declara Ionuţ Popa.

Meciul Poli Timişoara - Dinamo va putea fi urmărit, luni (18/12/2017), de la ora 20:00, la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1dinamotimisoaraionut potacristi balaj,  

viewscnt
Articole similare