Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Deian Sorescu s-a tăiat ca maioneza!” Iulian Miu a vorbit despre căpitanul lui Dinamo

EXCLUSIV ”Deian Sorescu s-a tăiat ca maioneza!” Iulian Miu a vorbit despre căpitanul lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Iulian Miu a prefaţat duelul dintre Dinamo şi UTA Arad, care va avea loc azi, de la ora 16:30.

Dinamo îşi va măsura forţele cu UTA Arad, trupa lui Lazslo Balint, care este pe locul 8 în clasament, cu 16 puncte.

Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea şi a ajuns pe penultimul loc în Liga I, cu doar 6 puncte. Echipa tremură serios.

Iulian Miu, invitat la Telekom Sport, a vorbit despre Dinamo şi şi-a spus părerea în legătură cu Deian Sorescu, căpitanul ”câinilor”. 

”Eu cred că pe Deian Sorescu ei nu îl folosesc pe un post fix, postul unde să dea cel mai bun randament. Şi de acolo vine prestaţia modestă. Trebuie să îl pună pe o poziţie ideală unde să le dea randament. S-a tăiat Dorescu ca maioneza în ultimele etape. După ce s-a întâmplat în ultimul timp..

Rednic poate fi un nou început. Are nevoie de stabilitate. Rednic este legat sentimental de Dinamo. E nevoie de oameni cu experienţă, care să ajute clubul la greu. Toţi care sunt alături de Dinamo trebuie să pună umărul la redresarea echipei”, a declarat Miu pentru Telekom Sport.

Până sezonul trecut, cele două echipe tradiţionale nu s-au mai întâlnit în campionat din 2008. UTA a ocupat un loc în divizile inferioare o bună perioadă de timp, însă a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc şi se luptă din nou la fruntea clasamentului, în timp ce Dinamo speră să nu retrogradeze.

LIVE VIDEO | Dinamo - UTA Arad, de la ora 16:30, pe telekomsport.ro. Avem echipele de start

Afla mai multe despre: deian sorescudinamouta arad 

viewscnt
Articole similare