Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Del Piero crede în calificarea României la Euro 2020. Fostul star de la Juventus a făcut o comparaţie între tricolori şi naţionala Italiei

EXCLUSIV | Del Piero crede în calificarea României la Euro 2020. Fostul star de la Juventus a făcut o comparaţie între tricolori şi naţionala Italiei
Comentarii

Alessandro Del Piero (45 de ani) a participat la meciul de gală de la Madrid, dintre foştii jucători importanţi ai naţionalei Spaniei şi stelele lumii, iar la final a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre naţionala României. În echipa stelelor lumii, Del Piero l-a avut coleg pe Mirel Rădoi, proaspăt numit selecţioner al primei reprezentative a României. Fostul star de la Juventus a făcut o comparaţie între tricolori şi echipa Italiei.

Del Piero crede că România se poate califica la Euro 2020 prin Liga Naţiunilor. Fostul fotbalist a vorbit despre schimbul de generaţii din cele două reprezentative. România n-a mai ajuns la un Mondial din 1998, în timp ce Suadra Azurra a ratat calificarea la Mondialul din 2018. România va juca în martie, contra Islandei, semifinala play-off-ului din Liga Naţiunilor pentru calificarea la Euro 2020. Dacă trece de nordici, echipa lui Mirel Rădoi va juca împotriva Bulgariei sau Ungariei pentru prezenţa la turneul final.

"(n.r. - Crezi că echipa naţionala a României se poate califica la Euro?) De ce nu? Eu sper. (n.r. - Pentru că naţionala noastră nu îi mai are pe Mutu, pe Chivu) Da, este o altă generaţie, la fel cum se întâmplă şi la naţionala Italiei. A câştigat mondialul, acum este o altă echipă şi nu este uşor, e clar. Dar de aceea este frumos fotbalul", a spus Alessandro Del Piero, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Cosmin Olăroiu a fost antrenorul echipei stelelor lumii, din care au făcut parte nume grele din istoria fotbalului precum Ronaldinho, Del Piero, Morientes, Roberto Carlos, Figo sau Dani Alves. Alături de aceste staruri a jucat şi Mirel Rădoi, actualul selecţioner al naţionalei mari a României.

Afla mai multe despre: del pieroromaniaitaliaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare