Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Demisie de ultimă oră în Liga a II-a. Viorel Moldovan a plecat de la Petrolul Ploieşti

EXCLUSIV | Demisie de ultimă oră în Liga a II-a. Viorel Moldovan a plecat de la Petrolul Ploieşti

Petrolul

Comentarii

Înfrângerea suferită de Petrolul, scor 0-1, sâmbătă, în meciul cu CS Mioveni l-a determinat pe Viorel Moldovan să-şi dea demisia de pe banca tehnică a ploieştenilor.

Antrenorul de 48 de ani s-a înţeles cu oficialii clubului pentru o despărţire pe cale amiabilă, iar în dimineaţa zilei de luni, Viorel Moldovan a mers la baza sportivă pentru a-şi lua la revedere de la jucătorii Petrolului şi pentru a le transmite un mesaj înaintea meciului de sâmbătă cu U Cluj.

Petrolul este una dintre cele 11 echipe cu şanse la accederea în play-off. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, ploieştenii ocupă locul 10 în clasament, la doar patru puncte în spatele liderului ASU Poli Timişoara.

De altfel, Viorel Moldovan a fost extrem de dezamăgit de rezultatul meciului cu CS Mioveni, când Petrolul a fost învinsă în urma unui gol marcat dintr-o poziţie de offside de Blănaru. Imediat după partida de sâmbătă, antrenorul a lăsat de înţeles că se gândeşte la demisie.

"Am încercat să construiesc o echipă de la zero, dar mai bine nu vorbesc, mai bine nu veneam la interviu că nici nu am ce să vorbesc. Să pierzi de o asemenea manieră şi să ieşi din cursă, asta e situaţia..." , spunea Viorel Moldovan.

Venit pe banca Petrolului în august 2020, Viorel Moldovan a obţinut 11 victorii, patru remize şi a pierdut de şase ori în cele 21 de partide în care i-a condus pe ploieşteni.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare