Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec, ca şi plecat de la Astra? Anunţul făcut de Bogdan Andone: "Îşi doreşte să facă pasul într-un campionat mai puternic!"

EXCLUSIV | Denis Alibec, ca şi plecat de la Astra? Anunţul făcut de Bogdan Andone: "Îşi doreşte să facă pasul într-un campionat mai puternic!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone (45 de ani) îl "împinge" pe Denis Alibec (29 de ani) să plece de la Giurgiu. Atacantul îşi doreşte foarte mult să părăsească România când perioada de transferuri se va deschide, iar Andone îşi doreşte, la rândul său, ca elevul lui să prindă o mutare într-un alt campionat.

Andone l-a lăudat pe Alibec pentru modul în care s-a pregătit în această perioadă de pandemie şi cantonament închis. Antrenorul Astrei s-ar bucura ca golgheterul său să prindă un contract în străinătate, conştient fiinde dorinţa pe care o are Alibec.

"Mi-aş dori ca Alibec să poată pleca, îşi doreşte acest lucru, s-a pregătit bine, chiar îşi doreşte să facă pasul într-un campionat mai puternic, unde să câştige mai bine şi financiar", a spus Bogdan Andone, în direct la Telekom Sport.

Denis Alibec e golgheterul Astrei în acest sezon. Vârful de atac a marcat de 11 ori şi a livrat zece pase de gol în 22 de partide jucate în toate competiţiile acestui sezon. Alibec mai are contract cu Astra până în 2021 şi, în perioada de transferuri din iarnă, a fost dorit de Legia Varşovia, dar şi de FC Damac din Arabia Saudită.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: denis alibectransferastrabogdan andone 

viewscnt
Articole similare