Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec, despre un lucru mai puţin cunoscut: ”Nu voia nimeni să stea în cameră cu Budescu” :)

EXCLUSIV | Denis Alibec, despre un lucru mai puţin cunoscut: ”Nu voia nimeni să stea în cameră cu Budescu” :)

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a povestit cum a ajuns să fie atât de apropiat de Constantin Budescu. Apropierea s-a produs după ce nimeni nu dorea să stea în cameră cu Budescu.

Denis Alibec şi Constantin Budescu formează unul dintre cele mai periculoase cupluri de atac din Liga 1. Cei doi se înţeleg excelent pe teren, dar şi în afara lui. Denis Alibec a povestit pentru Telekom Sport cum a ajuns să se înţeleagă atât de bine cu mijlocaşul de 30 de ani.

Totul a pornit când cei doi s-au întâlnit la Astra. Alibec spune că a ales să devină coleg de cameră cu Budescu, cel care stătea singur deoarece colegii îl ocoleau. Aşa au început să se împrietenească şi relaţia foarte bună dintre ai a început să dea rezultate şi în teren.

”Ne-am împrietenit din prima, ne-am pus amandoi în cameră, cred că nu voia nimeni să stea cu el în cameră şi m-a luat pe mine. Ne-am împrietenit din prima zi când ne-am cunoscut şi până azi. Am văzut că are foarte multă calitate şi ştiam că vom face un cuplu bun, chiar dacă la început nu prea am jucat împreună, dar pe parcurs... Ne întâlnim mai rar, el stă la Ploieşti, eu la Bucureşti, dar când suntem împreună, ne simţim bine”, a dezvăluit Constantin Budescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare