Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec dezvăluie cum s-a trezit cu hemipareză: ”Am simţit că nu mai pot să închid ochiul”

EXCLUSIV | Denis Alibec dezvăluie cum s-a trezit cu hemipareză: ”Am simţit că nu mai pot să închid ochiul”

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a vorbit pentru Telekom Sport despre cele mai grave probleme medicale pe care le-a avut de-a lungul carierei. Una dintre ele a fost o hemipareză pe care a suferit-o în perioada în care era la FCSB.

Denis Alibec este considerat unul dintre cei mai talentaţi atacanţi români, însă ascensiunea sa a fost blocată, printre altele, şi de mai multe probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Alibec a făcut dezvăluiri despre două dintre cele mai grave probleme medicale pe care le-a avut.

Ambele au venit în perioada în care a jucat la FCSB şi l-au împiedicat astfel să-şi atingă potenţialul. Pe lângă celebra pubalgie, Denis Alibec povesteşte cum s-a trezit într-o dimineaţă că nu mai poate închide ochiul şi medicii i-au transmis că a suferit o hemipareză. Cu toate acestea, a continuat să joace, chiar dacă nu era complet refăcut:

”(Care a fost cea mai gravă accidentare, care ţi-a pus cele mai mari probleme?) Cea de la Steaua, cu pubalgia, am avut-o în jur de un an şi s-a văzut, şi încă au rămas urme. (Şi acea hemipareză pe care ai avut-o?) Da. (Cum s-a întâmplat?) După meciul cu CFR m-am întors acasă şi a doua zi dimineaţă, când m-am trezit, am simţit că nu mai pot să închid ochiul şi am fost la spital. Şi după aia am jucat aşa... şi să îmi aud vorbe de la patron şi de la cine a mai spus atunci câ nu vreau să joc, că mă dau accidentat. (Ai regretat vreun moment că ai jucat şi aşa?) Da, am regretat foarte mult. Dar nu poţi să schimbi trecutul”, a dezvăluit Denis Alibec pentru Telekom Sport.

Denis Alibec a fost cumpărat de FCSB în ianuarie 2017, afacere în urma căreia Astra a primit două milioane de euro. Internaţionalul român s-a făcut rapid remarcat şi a avut un început excelent, însă a avut ulterior serioase problemele medicale, care i-au afectat serios forma. În plus, a intrat în conflict cu Mihai Stoica şi, în cele din urmă, a revenit la Astra în vara lui 2018.

În prezent, atacantul de 28 de ani este unul dintre cei mai în formă jucători români. A avut în acest sezon 13 apariţii pentru Astra, timp în care a reuşit 9 goluri şi 6 assist-uri. Alibec este pe locul secund în topul golgheterilor din acest sezon, în spatele lui Florinel Coman, care a marcat de 10 ori.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare