Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec îşi pregăteşte bagajele. "Domnul Niculae s-a obişnuit cu gândul că va pleca în această vară"

EXCLUSIV | Denis Alibec îşi pregăteşte bagajele. "Domnul Niculae s-a obişnuit cu gândul că va pleca în această vară"

Fotbal

Comentarii

Şeful departamentului de scouting de la Astra Giurgiu, Valeriu Răchită, este convins că Denis Alibec va pleca în străinătate la finalul sezonului competiţional.

Denis Alibec se află de doi ani la Giurgiu, fiind transferat de la FCSB în schimbul a un milion de euro. Ajuns la 29 de ani, atacantul nu se află în cele mai călduroase relaţii cu patronul Ioan Niculae, deoarece acesta nu i-a permis să plece în iarnă, atunci când s-au interesat de fotbalist polonezii de la Legia Varşovia. Atunci, Ioan Niculae a solicitat o sumă considerată mult prea mare de către fosta campioană a Poloniei, 1.5 milioane de euro. Chiar dacă păreau că negocierile au picat, Astra şi Legia au ţinut legătura şi o eventuală renegociere îl poate duce pe Alibec în campioantul Poloniei, din vară. Vivi Răchită, şeful departamentului de scouting de la Astra, este de părere că sunt şanse foarte mari ca Alibec să prindă un transfer în vară, indiferent că vorbim de Legia Varşovia sau altă echipă.

"Eu cred că Denis trebuie să facă pasul către un campionat mai puternic. La vârsta lui, este matur acum, trebuie să îşi rezolve şi din punct de vedere financiar viaţa. Din ce am înţeles, domnul Niculae s-a obişnuit cu gândul că va pleca în această vară şi nu cred că îi va face probleme", a declara Valeriu Răchită, la Telekom Sport.

De asemenea, recent s-a zvonit de o ofertă venită dinspre Arabia Saudită, de la Damak, de două milioane de euro, însă din nou patronul Ioan Niculae ar fi încercat să obţină mai mulţi bani. Din punct de vedere financiar,  pentru Denis Alibec ar fi o mutare bună. Din punct de vedere sportiv, fotbalistul născut la Mangalia ar fi pierdut contactul cu fotbalul profesionist, riscând să piardă şi echipa naţională a României.

"Îşi doreşte foarte mult să plece afară, îi pare foarte rău că nu s-a realizat acel transfer în februarie, oferta venită din Polonia. Pentru că şi-a dorit foarte mult să meargă acolo”, a comentat Bogdan Andone, antrenorul celor de la Astra, în urmă cu câteva săptămâni.

În acest sezon, Denis Alibec a marcat 11 goluri şi a oferit 10 pase decizise în 21 de etape jucate. În cariera sa, fotbalistul crescut la Callatis Mangalia a jucat la Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra, FCSB şi din nou Astra.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare