Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Denisa Dedu, mulţumită de performanţa României la CE de handbal: "Ne-am încadrat în obiectiv, chiar ne-am depăşit". Ce spune de accidentarea lui Neagu şi selecţionerul Ambros

EXCLUSIV | Denisa Dedu, mulţumită de performanţa României la CE de handbal: "Ne-am încadrat în obiectiv, chiar ne-am depăşit". Ce spune de accidentarea lui Neagu şi selecţionerul Ambros

Handbal

Comentarii

Denisa Dedu, una dintre fetele din poarta echipei naţionale la Campionatul European de handbal din Franţa, a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre performanţa României, accidentarea Cristinei Neagu şi zvonurile ce îl privesc pe selecţionerul Ambros Martin.

"Sunt  multe sentimente cumulate. Şi de mândrie că am reuşit să ajungem până în semifinale. Într-adevăr ne-am fi dorit şi o medalie şi am fost dezamăgite că nu am reuşit", a declarat Dedu, însă jucătoarea în vârstă de 24 de ani susţine că nimeni nu le dădea vreo şansă să ajungă atât de sus: "Înainte să plecăm obiectivul erau primele şase. Era un obiectiv impus şi de federaţie şi de toată lumea. Ne-am încadrat în obiectiv, chiar ne-am depăşit. Poate la început nimeni nu ne dădea şanse că vom ajunge în primele 4 echipe"

Handbalista care este legitimată în Ungaria, la Siófok KC, recunoaşte că accidentarea Cristinei Neagu le-a afectat: "Într-adevăr că prezenţa ei în teren contează foarte mult şi poate lucrurile stăteau diferit în aceste două meciuri, dar nu avem de unde să ştim, doar să presupunem, dar sigur ar fi fost un plus pentru noi"

Tot ea spune că jucătoarele înţeleg tot ce le transmite selecţionerul Ambros Martin, chiar dacă acesta nu vorbeşte în română: "Toate jucătoarele înţelegem ce vrea să ne transmită. Multe vorbim limba engleză, chiar şi spaniolă. Ne vorbeşte şi în spaniolă şi în engleză nu cred că am avut probleme de comunicare"

Afla mai multe despre: handbalromaniaechipa nationaladenisa dedu 

viewscnt
Articole similare