Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dennis Man pleacă de la FCSB şi va juca într-un campionat de top al Europei: "Îl vând peste doi, trei ani pe o sumă mai mare"

EXCLUSIV | Dennis Man pleacă de la FCSB şi va juca într-un campionat de top al Europei: "Îl vând peste doi, trei ani pe o sumă mai mare"

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) va pleca cu siguranţă de la FCSB într-un campionat de top al Europei, este de părere Nicolae Dică. Antrenorul secund al echipei naţionale ştie de ce starul de la FCSB va prinde transferul mult dorit în afară.

Indiferent de anunţurile şi ofertele pe care Gigi Becali, finanţatorul FCSB, le prezintă în presă, un lucru este cert: Dennis Man este monitorizat de mai multe cluburi din afara României şi este doar o chestiune de timp până când internaţionalul român va prinde un transfer într-unul dintre campionatele importante din vestul Europei. 

Nicolae Dică a explicat de ce Man va fi următorul produs de export al celor de la FCSB: "Cred că o echipă din Anglia, Spania, Italia nu vine să cumpere un jucător după un meci. E clar că acel jucător a fost urmărit o perioadă de cel puţin şase luni până ca el să se transfere la echipa respectivă. Acei oameni din cluburile respective vin şi văd la mai multe meciuri, poate merg şi la antrenamente", a spus Dică la Telekom Sport. 

Totodată, fostul antrenor de la FCSB este de părere că forma de la un meci nu este un factor determinant pentru scouterii echipelor din vest: "Crezi că Man nu şi-a dorit la acel meci? Şi-a dorit enorm să joace foarte bine, să demonstreze că merită să meargă în Anglia. Dar se poate întâmpla să nu îţi iasă jocul cum îţi doreşti tu.

Se uită la ce poate deveni Man. Probabil că ei gândesc că îl aduc în Anglia într-un alt nucleu de jucători şi îl vând peste doi, trei ani pe o sumă mai mare", a mai spus Dică. 

În vârstă de doar 21 de ani, Dennis Man a avut parte de un sezon bun în tricoul "roş-albastru". Fostul jucător de la UTA Arad, cumpărat de Gigi Becali în 2016 pentru 420.000 de euro, a marcat nouă goluri şi a oferit cinci assist-uri în acest sezon. 

Cotat la 5 milioane de euro, Man este al doilea cel mai valoros fotbalist din Liga 1 după Florinel Coman, apreciat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5,4 milioane de euro

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare