Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii controversate despre activitatea unor cluburi din Liga 1. Bivolaru: ”Sper să nu fie reale!”

EXCLUSIV | Detalii controversate despre activitatea unor cluburi din Liga 1. Bivolaru: ”Sper să nu fie reale!”

Superliga

Comentarii

Cristi Bivolaru susţine că există zvonuri care susţin că jucătorii legitimaţi la unele cluburi din Liga 1 sunt plătiţi de către impresari şi chiar de către alte cluburi, o practică foarte discutabilă. Preşedintele Viitorului susţine că echipa lui Gică Hagi are cel mai mic buget de salarii din Liga 1, dar plăţile se fac în mod corect.

LPF intenţionează din sezonul următor să aibă un anumit control pe bugetele cluburilor. Concret, Liga vrea să oblige echipele să-şi declare înaintea sezonului bugetele de salarii. Apoi, LPF va opri bugetele de salarii din banii pentru drepturile TV. Forul condus de Gino Iorgulescu vrea să evite astfel situaţiile în care un club întârzie plata salariilor jucătorilor.

În prezent, informaţiile despre bugetele cluburilor din Liga 1 sunt puţine şi contradictorii. Cristi Bivolaru susţine că există multe discuţii despre bugetele declarate de cluburi, care de multe ori îşi umflă cifrele în funcţie de veniturile la care speră. Preşedintele Viitorului spune că există zvonuri cum că unele cluburi nu au bani să-şi plătească jucătorii şi salariile acestora sunt susţinute de impresari şi chiar de alte echipe. O practică foarte controversată:

”În momentul acest, bugetul nostru sau salariile jucătorilor noştri sunt cele mai mici din prima Ligă. Nu ştiu de ce unele cluburi din prima ligă încearcă să ascundă veniturile jucătorilor. Am auzit de nişte cazuri care sper să nu fie reale, cu jucători plătiţi de terţi, fie că e vorba despre impresari sau alte cluburi, sau persoane private. Repet, sper să nu fie reale, să fie numai născociri ale presei, dar mi-e teamă că lucurile se întâmplă în felul ăsta. Noi nu avem nimic de ascuns, lucrurile sunt cristal cum se spune, bugetul e acela pe care-l ştiti şi voi, salariile, repet, sunt cele mai mici din prima ligă, asta nu înseamnă că nu reuşim să ne recompensăm jucătorii pentru eforturile depuse, dar noi ne-am obişnuit să plătim performanţa”, a declarat Cristi Bivolaru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi biolvaruviitorulliga 1salarii 

viewscnt
Articole similare