Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii de ultim moment despre primul fotbalist din Liga 1 testat pozitiv cu Covid-19: "E izolat total"

EXCLUSIV | Detalii de ultim moment despre primul fotbalist din Liga 1 testat pozitiv cu Covid-19: "E izolat total"

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, managerul general al echipei FC Voluntari, a dezvăluit că portughezul Ricardinho, testat pozitiv cu Covid-19, este izolat total şi aşteaptă rezultatele unui nou test.

Fotbalistul de 26 de ani a efectuat două teste Covid-19, însă doar unul a ieşit pozitiv, a explicat Ioan Andone, care speră ca rezultatul să fi fost doar o eroare.

"S-au făcut două teste, acela complet şi cel rapid în care Ricardinho a ieşit pozitiv, singurul care a ieşit pozitiv. El vine după accidentare, el a fost plecat în Portugalia din toamnă, de când s-a accidentat. A avut operaţia şi recuperarea. El trebuia să se prezinte bun de antrenament la începutul lui martie. Asta a fost discuţia cu doctorii unde s-a operat. Noi i-am plătit operaţia. 

Eu sper ca testul rapid să fi dat eroare, dacă nu, va rămâne în carantină. El e izolat total, a făcut testul separat, nu s-au văzut toţi, aşteptăm să vedem testele care s-au făcut şi s-au trimis la Matei Balş. Să vedem ce se întâmplă", a declarat Ioan Andone, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ando 

viewscnt
Articole similare