Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii de ultimă oră despre vânzarea clubului Dinamo. Dezvăluiri de la negocieri: "Chiar îl văd un patron foarte bun"

EXCLUSIV | Detalii de ultimă oră despre vânzarea clubului Dinamo. Dezvăluiri de la negocieri: "Chiar îl văd un patron foarte bun"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a despărţit de Duşan Uhrin, iar acum noul antrenor al "câinilor" este Adrian Mihalcea. Fost jucător al echipei din Ştefan cel Mare, Florin Răducioiu este alături de noul nume de pe banca tehnică.

"Nu mă aşteptam la cine ştie ce, pentru că ştiţi foarte bine situaţia de anul acesta. Eu nu am mare putere, ce pot să fac? Clubul este într-o situaţie foarte dificilă financiar. Suntem în al treilea an în care nu jucăm play-off-ul.

Se poate câştiga această Cupă şi poate fi un motiv de bucurie pentru noi, dinamoviştii. În ceea ce priveşte campionatul, e clar că sunt foarte dezamăgit. De fapt, nu mă aşteptam la mai mult.

Antrenorii sunt personaje destul de ciudate, au o presiune foarte mare şi hotărăsc în funcţie de ce simt ei. În majoritatea cazurilor, nu mai simt încrederea din partea clubului sau pierd echipa. Se pare că unul dintre aceste două motive l-a determinat pe Uhrin să ia această decizie. Îmi pare rău, pentru că mie la început mi-a plăcut de el, a încercat să facă ce putea mai bine pentru Dinamo.

Dinamo nu e o echipă foarte puternică şi e un turneu foarte complicat acest play-out, cu echipe care dau totul pe teren şi vor să se salveze. Dinamo e în aceeaşi situaţie. Sper să aibă forţa şi energia necesară pentru a nu se vorbi despre retrogradare. Îi doresc foarte mult succes lui Mihalcea, e dinamovist, ştie foarte bine ce trebuie să facă, are experienţă bună" , a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Dinamo, aproape de vânzare. De ce a ratat Negoiţă negocierile

Fostul atacant a vorbit şi despre posibila vânzare a clubului Dinamo. Claudiu Florică a negociat cu Ionuţ Negoiţă, însă cei doi nu s-au înţeles, astfel că omul de afaceri i-a adus pe şeicii de la Abu Dhabi Business Development la negocieri. Până la urmă, s-a dovedit un adevărat eşec şi negocierea cu fondul de investiţii condus de Tahnoon Nimer (DETALII AICI).

"Eu am mai avut ocazia să vorbesc cu Claudiu Florică, mă mai văd din când în când cu el. Este un foarte bun manager, eu am doar cuvinte de laudă pentru el. Se pare că nu era convenabil din punct de vedere financiar, deci asta a fost tot. Îmi pare rău, pentru că îl vedeam pe Claudiu un foarte bun patron" , a spus Răducioiu.

Afla mai multe despre: dinamoraducioiu 

viewscnt
Articole similare