Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii despre cum a ajuns Valentin Mihăilă să se transfere la Parma: "Am avut această şansă!"

EXCLUSIV | Detalii despre cum a ajuns Valentin Mihăilă să se transfere la Parma: "Am avut această şansă!"

Serie A

Comentarii

Giovanni Becali (68 de ani) a povestit la Telekom Sport cum a ajuns să se transfere Valentin Mihăilă (20 de ani) de la U Craiova la Parma, în Serie A. Formaţia italiană a plătit opt milioane de euro pentru a-l avea pe "Bale de România".

U Craiova a reuşit să vândă din nou pe o sumă foarte mare de bani, după ce i-a dat pe Alexandru Mitriţă la New York City (8 milioane de euro) şi Alexandru Băluţă la Slavia Praga (2,5 milioane de euro). Parma a virat 8 milioane de euro în conturile clubului lui Mihai Rotaru pentru Valentin Mihăilă şi a obţinut semnătura internaţionalului de tineret.

În direct la Telekom Sport, Giovanni Becali a dat detalii despre modul cum s-a ajuns ca Mihăilă să semneze cu Parma: "Parma are un investitor american care investeşte în tineri şi tinerii au fost în anul 2000 născuţi, 2001, 1999 maximum. Am avut şansa să îl prezint celor de acolo, sunt multe luni de când a dat nişte goluri", a spus agentul de jucători, la Telekom Sport.

În acest sezon, Valentin Mihăilă a jucat şase meciuri la U Craiova şi şi-a trecut în cont o pasă de gol. Acum, românul aşteaptă debutul la Parma, formaţie pentru care au mai jucat în trecut Adrian Mutu şi Ianis Zicu. Ionuţ Radu a fost şi el legitimat la Parma sezonul trecut, dar n-a apucat să debuteze.

Afla mai multe despre: giovanni becalivalentin mihailatransferparmadetalii 

viewscnt
Articole similare