Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Detalii despre situaţia lui Diego Simeone la Atletico Madrid: ”Eu aşa ştiu”

EXCLUSIV | Detalii despre situaţia lui Diego Simeone la Atletico Madrid: ”Eu aşa ştiu”

Campionate

Cosmin Contra spune că, din informaţiile pe care le deţine, nu se pune problema ca Diego Simeone să plece de la Atletico Madrid. Fosta campioană a Spaniei traversează o perioadă modestă şi jurnaliştii spanioli au scris că Simeone ar putea pleca.

Cu Diego Simeone pe bancă, Atletico Madrid s-a transformat într-una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Antrenorul argentinian a reuşit să câştige, printre altele, titlul în Spania (2014), de două ori Europa League (2012 şi 2018) şi a ajuns de două ori în finala Ligii Campionilor.

Însă Atletico Madrid nu traversează acum cea mai bună perioadă. Fosta campioană a Spaniei a fost eliminată de Juventus din sferturile Ligii Campionilor, după ce câştigase cu 2-0 în tur şi a pierdut  derby-ul cu FC Barcelona. Jurnaliştii spanioli au scris că Simeone ar putea pleca.

Însă Cosmin Contra spune că nu se pune problema de aşa ceva: ”(Se pune problema ca Simeone să o părăsească pe Atletico?) Din ce ştiu eu, nu. Pentru că tot ce s-a petrecut la Atletico şi nivelul la care a ajuns în Europa în ultimii 10 ani i se datorează lui ”Cholo””, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta