Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Detalii despre ultima lovitură reuşită de Gigi Becali. Nicolae Dică: ”Poate să-i ajute mult pe partea ofensivă”

EXCLUSIV | Detalii despre ultima lovitură reuşită de Gigi Becali. Nicolae Dică: ”Poate să-i ajute mult pe partea ofensivă”

Liga 1

Nicolae Dică a comentat ultimul transfer făcut de FCSB, Claudiu Belu, 25 de ani, care va veni din vară, când va deveni liber de contract. Fostul antrenor al FCSB-ului este de părere că este o mutare de care echipa avea nevoie.

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat şi pe Claudiu Belu, jucător care se află în ultimele luni de contract cu Astra. Fundaşul dreapta va veni din vară, când va deveni liber. Nicolae Dică a analizat ultimul transfer făcut de FCSB şi spune că Belu este foarte bun în ofensivă, dar are unele lipsuri când trebuie să se apere. Totuşi, spune că va pune presiune serioasă pe Romario Benzar, titularul postului de fundaş dreapta:

”E un jucător care în ultima perioadă, un an şi jumate, la Astra, a avut evoluţii bune, a jucat meci de meci, a prins încredere, e un jucător ofensiv, care pe parte ofensivă poate să ajute Steaua foarte mult. Are unele probleme defensive pe care le poate lucra şi îmbunătăţi. Ţinând cont că la Steaua vine pe acelaţi post cu Benzar, un jucător de naţională, va fi o concurenţă, dar e normal să se întâmple acest lucru să ai doi jucători pe o poziţie, dacă sunt de valori apropiate, concurenţa va fi şi mai mare. Steaua va fi pe trei fronturi, cupa, campionat şi UCL sau EL. Amândoi au probleme defensive. Nu pot să spun că e unul mai bun ca celălalt, poate pentru Benzar o lovire mai bună a balonului.

(Vezi o plecare a lui Benzar în vară?) În momentul în care clubul va primi o ofertă bună, îi vor da drumul, îl au pe Belu, oricum. Dar nu cred că s-au gândit la treaba asta, l-au adus pentru concurenţă. Nu mai există în lot un jucător de meserie fundaş dreapta, poate Bălaşa care a mai jucat fundaş dreapta”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta