Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Detalii din culise. Bomba pe care Gigi Becali a pregătit-o în secret: ”Au cerut 3 milioane de euro”

EXCLUSIV | Detalii din culise. Bomba pe care Gigi Becali a pregătit-o în secret: ”Au cerut 3 milioane de euro”

Liga 1

Nicolae Dică a dezvăluit că, atunci când era antrenor la FCSB, Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Andrei Ivan de la FK Krasnodar, dar ruşii au cerut prea mulţi bani. Acum, patronul FCSB este din nou interesat de atacantul de 22 de ani.

Andrei Ivan este un jucător pe care Gigi Becali l-a dorit în fiecare fereastră de transferuri din ultimii 3 ani, dar n-a avut niciodată succes. Nicolae Dică susţine că patronul FCSB a încercat să-l transfere şi după primul sezon petrecut la FK Krasnodar, însă preţul cerut de ruşi a fost mult prea mare.

”Ne-am dorit să-l aducem atunci, dar nu am putut. Era cumpărat de la Craiova şi se cereau 3 milioane sau 3,5 milioane de euro pentru el şi din cauza asta, suma a fost prea mare. (Întrebat dacă FCSB are nevoie de un jucător de profilul lui Ivan) În acest moment, nu cred. Sunt acoperiţi. În dreapta îl au pe Man, l-au luat pe Olaru, îi pe Tănase cu Moruţan, Bizonul cu Hora atacanţi, dar ei ştiu mai bine. Poate vor vinde jucători în această vară”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Acum, Gigi Becali l-ar putea transfera pe Andrei Ivan pentru un preţ mult mai mic. Internaţionul român a fost împrumutat de FK Krasnodar la Rapid Viena, care a avut şi clauză pentru un transfer definitiv, dar pe care austriecii n-au activat-o, pe motiv că evoluţiile jucătorului nu sunt constante. Patronul FCSB a profitat şi a anunţat că a trimis o ofertă de 750.000 de euro.

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday