Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii din culisele naţionalei de tineret. Cum se purta Mirel Rădoi cu jucătorii: ”Nimeni nu schiţa un zâmbet”

EXCLUSIV | Detalii din culisele naţionalei de tineret. Cum se purta Mirel Rădoi cu jucătorii: ”Nimeni nu schiţa un zâmbet”

Echipa națională

Comentarii

Component al naţionalei de tineret, Ricardo Grigore a dezvăluit pentru Telekom Sport câteva detalii despre Mirel Rădoi care l-au impresionat.

Ricardo Grigore a fost unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi i-a luat în lotul pentru EURO 2019, unde România a ajuns până în semifinale. Fundaşul dinamovist a rămas impresionat de modul de lucru al lui Mirel Rădoi şi spune că rezultatele n-au venit întâmplător. Ricardo Grigore oferă câteva detalii care l-au uimit:

”(n.r. trei momente cu Mirel Rădoi care l-au impresionat) Primul moment, disciplina, modul cum gestiona relaţia cu fiecare jucător în parte şi cum explica la fiecare jucător în parte de ce e important să facă un lucru sau altul.

Doi, pregătirea meciului. Pregătea meciul foarte bine, cu detalii amănunţite pentru fiecare jucător în parte şi asta ne-a făcut munca mai uşoară când am jucat la Euro.



Şi trei, plăcerea din antrenament. Tot timpul era o plăcere să te antrenezi alături de dânsul. Creea o atmosferă foarte plăcută la antrenament, fără râsete, pentru că tot timpul ne spunea, pe terenul de fotbal nu râdem. După antrenament făceam câte glume voiam. În timpul antrenamentului nimeni nu schiţa un zâmbet.

Nu ne-a dat nici 1% impresia că ţine cu Steaua sau că are o anumită ură pe Dinamo sau pe jucătorii care veneau de la Dinamo. Ne-a spus foarte simplu de la prima discuţie. A spus că am demonstrat la echipa de club, nu trebuie să facem nimic în plus sau în minus. Trebuie doar să fim noi înşine”
, a declarat Ricardo Grigore pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare