Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii în premieră despre cum a ajuns David Popovici, "Briliantul" nataţiei romaneşti, în curtea celor de la Dinamo, de la clubul Steaua

EXCLUSIV | Detalii în premieră despre cum a ajuns David Popovici, "Briliantul" nataţiei romaneşti, în curtea celor de la Dinamo, de la clubul Steaua

Alte sporturi

Comentarii

Şi în extrafortbal există lovituri grele pe piaţa transfururilor, nu doar în lumea fotbalului. În urmă cu o săptămână, conducerea clubului Dinamo Bucureşti anunţa semnarea contractului cu cel mai valoros înotător roman al momentului, David Popovici. Într-adevăr, o super lovitură, nu doar de imagine. Asta în condiţiile în care până în luna august David era legitimat la clubul rival, Steaua Bucureşti.

Telekomsport.ro a aflat însă detaliile care au condus în cele din urmă la semnarea contractului între David Popovici şi Dinamo Bucureşti.

Mihai Popovici, tatăl sportivului, a explicat pentru telekomsport.ro: "David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După acest moment, am purtat negocieri atât cu Steaua cât şi cu alte cluburi. Într-un final, luând în calcul toate coordonatele discutate, am ales oferta de la Dinamo.” Alaturi de David va veni şi antrenorul lui, Adrian Rădulescu a precizat Mihai Popovici.

Practic, se poate spune că David Popovici va face echipă la Dinamo cu un alt nume de top al nataţiei masculine de la noi, e vorba de Robert Glinţă.

articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: david popovicisteauadinamotransferdetalii 

viewscnt
Articole similare