Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii mai puţin ştiute despre cum este Dan Petrescu în vestiar: ”În timpul meciului strigă orice, dar în faţă nu-ţi zice nimic”

EXCLUSIV | Detalii mai puţin ştiute despre cum este Dan Petrescu în vestiar: ”În timpul meciului strigă orice, dar în faţă nu-ţi zice nimic”

Stranieri

Comentarii

Costin Curelea dezvăluie detalii despre antrenorul Dan Petrescu. Cei doi au lucrat împreună la Sportul Studenţesc.

Dan Petrescu este cunoscut publicului drept un antrenor vulcanic, care trăieşte intens şi nu de puţine ori a fost surprins în timp ce îşi înjura jucătorii pe parcursul unui meci. Costin Curelea, cel care l-a avut antrenor la Sportul, spune că intensitate cu care Petrescu trăieşte meciurile vine dintr-o dorinţă uriaşă de a câştiga.

În plus, fostul atacant susţine că ”Bursucul” este un antrenor cu mult caracter, corect, care are capacitate de a-i motiva pe jucători astfel încât să intre cu foarte multă determinare pe teren.

”Are o atitudine care te face să îl respecţi, să îţi dai viaţa pe teren. Ăsta e spiritul lui şi aşa lucrează el. Nu îi place să piardă. Nici la table, nici la tenis cu piciorul, nu îi place să piardă şi îţi insuflă chestia asta, să mori pe teren, pe acolo. Are ceva, are un plus faţă de toţi ceilalţi din punctul meu de vedere. E mai puternic, are un caracter aşa. Poate uneori exagerează, înjură, face, dar nu poţi să te superi.

În timpul meciului strigă orice. În faţă să îţi zică ceva, nu. Dar la meci se transformă. Aşa trăieşte meciul, înţelegem asta toţi, îl ştim şi nu ai de ce să te superi. El e corect sută la sută şi nu ai cum să te superi pe chestia asta. Chiar dacă îţi spune ceva în faţă care te doare, e corect. L-am văzut. E un om corect. Nu are parti-priurisuri, nu există să te mintă, nu”, a dezvăluit Costin Curelea la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: costin cureleadan petrescu 

viewscnt
Articole similare