Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Detalii neştiute despre Ovidiu Ionescu, cel care se bate azi pentru o performanţă uriaşă a tenisului de masă: Cât câştigă în Germania şi ce are superstiţii are!

EXCLUSIV | Detalii neştiute despre Ovidiu Ionescu, cel care se bate azi pentru o performanţă uriaşă a tenisului de masă: Cât câştigă în Germania şi ce are superstiţii are!

Alte sporturi

Comentarii

Ovidiu Ionescu, este sportivul care se va lupta, azi, la Budapesta, pentru medalia de aur, în proba de dublu a Campionatului Mondial de Tenis de Masă. El îl va avea ca partener la masă pe portughezul Alvaro Robles.

Adversari le vor fi chinezii Ma Long/Wang Chuquin. Înaintea acestei finale istorice, telekomsport.roa aflat câteva detalii inedite despre valorosul jucător român. Ovidiu Ionescu are dublă legitimare la SCM Buzău şi la un club din Bremen (Germania), pentru care evoluează doar în proba de dublu. Românul a optat pentru această variantă deoarece clubul german îi oferă un salariu echivalent cu cel al unui medic generalist ce profesează în Occident: în jur de 5000 de euro. Cu tot cu bonusuri poate ajunge să câştige, conform surselor telekomsport.ro chiar şi 7.000 de euro pe lună, bani care în România ar fi fost doar un vis. Ca aproape orice jucător de tenis de masă Ovidiu Ionescu are şi superstiţii. Şi nu sunt puţine la număr. 
 
Mânuirea prosopului!
Cam tot ceea ce ţine de superstiţii gravitează în jurul prosopului pe care Ovidiu Ionescu îl are în permanenţă la el. "În timpul unui meci, să vă uitaţi cu atenţie la el. Se şterge de câteva ori cu prosopul. Numărul repetărilor ţine de o anumită superstiţie. De asemenea, modul în care împătureşte prosopul ţine tot de o superstiţie. În cameră are un cântar special cu care îşi cântăreşte suprafaţa cu care este acoperită paleta. Are mereu la el două palete pe care le foloseşte tot în funcţie de superstiţii" a precizat pentru telekomsport.ro o sursă din tenisul de masă românesc, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul. 
 
Performanţă după 60 de ani
Dacă în 2009, fetele cucereau ultima medalia mondială a tenisului de masă românesc la un campionat mondial, băieţii nu au mai obţinut o astfel de performanţă de mai bine de 60 ani. 

Afla mai multe despre: finala cmbudapestaovidiu ionescualvaro robles 

viewscnt
Articole similare