Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Detaliul remarcat de Constantin Zotta după meciul de la Ploieşti: ”De aceea victoria lor merită apreciată!”

EXCLUSIV Detaliul remarcat de Constantin Zotta după meciul de la Ploieşti: ”De aceea victoria lor merită apreciată!”

Superliga

Comentarii

Constantin Zotta a apreciat succesul obţinut de CS Universitatea Craiova, la Ploieşti, în faţa Chindiei.

Acuzată uneori că joacă defensiv, Chindia este una dintre echipele care l-au impresionat pe Constantin Zotta. În opinia fostului arbitru internaţional, Chindia Târgovişte este una dintre formaţiile incomode din Liga 1, iar victoria Universităţii Craiova de la Ploieşti merită apreciată ca atare:

”Chindia nu este doar o echipă care se apără. Chindia este o echipă reactivă, care nu dă mingea în tribune. Se duce, atacă şi încearcă să fructifice. Este o echipă foarte bună, care mie îmi place foarte mult. De aceea, victoria Universităţii merită apreciată. Ivan merită toate laudele pentru acest gol.” a mărturisit fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, imediat după meci.

Chindia Târgovişte are 14 puncte după primele 13 etape ale sezonului. Elevii lui Emil Săndoi au una dintre cele mai bune defensive ale campionatului (doar 9 goluri primite), dar şi o ofensivă cu doar opt goluri marcate. T

ârgoviştenii au câştigat trei partide în actuala stagiune, dar ultimul succes a fost obţinut pe 18 septembrie în faţa echipei Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: constantin zottachindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare