Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire BOMBĂ! Cele două super-transferuri pregătite de Petrescu: "Dacă nu plecam, erau deja la CFR!" Ce s-a întâmplat cu cei doi

EXCLUSIV | Dezvăluire BOMBĂ! Cele două super-transferuri pregătite de Petrescu: "Dacă nu plecam, erau deja la CFR!" Ce s-a întâmplat cu cei doi

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, despre titlul cucerit cu CFR Cluj, dar şi despre planurile pentru viitorul sezon.

Printre subiectele atinse s-a numărat şi cel al naţionalei U21, care se pregăteşte să evolueze la EURO 2019, în Italia şi San Marino, în această vară, iar Dan Petrescu a dezvăluit că ar fi vrut  să transfere în vara lui 2018 doi dintre cei mai buni jucători de la tineret, care au făcut pasul şi spre naţionala de seniori.


Este vorba de Alexandru Cicâldău şi Tudor Băluţă, ambii formaţi de Gheorghe Hagi la Viitorul. "Erau la CFR acum, dacă eu nu plecam", spune, cu regret, Petrescu.

Cicâldău s-a transferat între timp la Craiova, iar Băluţă a semnat cu gruparea Brighton, din Premier League, unde urmează să ajungă în aceată vară.

"Păi, Băluţă, Cicâldău. Dacă eu nu plecam de la CFR, cred că erau la CFR. Eu aşa cred, dar din cauză că am plecat nu am mai putut să fac eu campania de achiziţii", a declarat Petrescu pentru Telekom Sport.

De naţionala U21:  "I-am văzut şi eu un meci pe viu aici la Cluj când au jucat cu Belgia. Mi s-a părut o ehcipă foarte bună, de fapt cunosc şi jucătorii acum din campionat şi este posibil să fie o generaţie excelentă şi care să ne aducă rezultatele pe care le avema noi pe vremea noastră".



 

Afla mai multe despre: dan petrescucicaldau 

viewscnt
Articole similare