Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire-bombă! Piţurcă s-a gândit să plece de la Craiova: ”Am vorbit şi cu patronul echipei”. Ce s-a întâmplat

EXCLUSIV | Dezvăluire-bombă! Piţurcă s-a gândit să plece de la Craiova: ”Am vorbit şi cu patronul echipei”. Ce s-a întâmplat

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă spune că a luat în calcul varianta să plece de la Craiova, în cazul în care gazonul de pe noul ”Ion Oblemenco” n-ar fi fost schimbat.

Suprafaţa de joc de pe stadionul din Craiova a suferit încă din primul an în care a fost inaugurat, însă lucrurile vor suferi schimbări după ce funcţia de antrenor a fost preluată de Victor Piţurcă. Fostul selecţioner a insistat să aibă la dispoziţie o suprafaţă de joc cât mai bună, care să-l ajute să-şi pună în practică ideile de joc.

Până la urmă, Victor Piţurcă a reuşit să convingă autorităţile locale să investească în gazon, însă n-a fost deloc simplu. Antrenorul în vârstă de 63 de ani susţine că a luat în calcul inclusiv varianta prezentării demisiei:

”E foarte dificil să joci pe un teren de genul ăsta. Mai ales tu, echipă gazdă, care am avut trei meciuri la rând pe acest teren şi jucătorii la un moment dat se şi panichează. Se şi sperie, fiindcă nu poţi să îţi desfăşori jocul aşa cum trebuie. Nici să pasezi nu poţi şi, când vine mingea spre tine şi trebuie să preiei mingea, e foarte dificil. Pentru mine a fost foarte importantă schimbarea acestui gazon.

Să ştiţi că mi-am şi pus problema chiar să renunţ dacă nu se va... chiar vorbeam cu patronul echipei, fiindcă nu îmi convine, nu îmi place. Nu numai că este vorba de munca mea, este vorba şi de viaţa jucătorilor, vorba şi de ceea ce pot ei să păţească.

În noaptea asta vor începe lucrările. Am văzut noul gazon, un reprezentant din partea clubului nostru a mers şi l-a văzut el, un gazon excelent. Sper să se monteze acest gazon hibrid şi să nu mai avem probleme din cauza gazonului”,
a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Suprafaţa de joc de pe noul ”Ion Oblemenco” urmează să fie înlocuită în perioada următoare şi soluţia aleasă a fost un gazon hibrid. Costurile doar pentru rulourile de gazon au fost de 290.000 de euro.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare