Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire din vestiarul de la FCSB: ”Ştia foarte bine că aşa se va întâmpla” Ce se întâmplă cu omul distrus de Becali

EXCLUSIV | Dezvăluire din vestiarul de la FCSB: ”Ştia foarte bine că aşa se va întâmpla” Ce se întâmplă cu omul distrus de Becali

FCSB

Comentarii

Situaţia la FCSB a devenit din nou tensionată după rezultatele proaste din ultima perioadă, iar atmosfera ar exploda cu adevărat dacă echipa lui Teja ar începe prost playoff-ul.

Dintre toate lucrurile care se întâmplă la FCSB, cel mai mult surprinde situaţia lui Adrian Stoian. Omul cu peste 100 de meciuri în Serie A şi Serie B era aşteptat ca un salvator de la mijlocul terenului, dar Becali l-a ”împachetat” după o singură repriză.

Nicolae Dică e de părere că Stoian ştia foarte bine ce riscuri îşi asumă atunci când a venit la FCSB.

Stoian când a venit la FCSB ştia la ce să se aştepte, ştia că au fost foarte mulţi jucători cu nume care au venit sau s-au întors la Steaua şi nu au reuşit să se impună. El este un jucător cu experienţă, a jucat atât timp în Italia.

A avut aceste şanse acum la început şi are nevoie de timp pentru a se acomoda”, a spus Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicastoianfcsbbecali,  

viewscnt
Articole similare