Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire incredibilă! Jucătorii n-au fost informaţi despre miza meciului cu Muntenegru: ”Noi, în teren, n-am ştiut”

EXCLUSIV | Dezvăluire incredibilă! Jucătorii n-au fost informaţi despre miza meciului cu Muntenegru: ”Noi, în teren, n-am ştiut”

Echipa națională

Comentarii

România a învins cu 1-0 în Muntenegru, în ultima etapă din Liga Naţiunilor, dar a ieşit la suprafaţă o situaţie care trădează o anumită lipsă de profesionalism. Jucătorii n-au fost informaţi de oficialii FRF că o victorie cu 2-0 i-ar fi urcat în urna a treia pentru preliminariile EURO 2020.

”Tricolorii” au încheiat Liga Naţiunilor cu o victorie în Muntenegru şi au terminat grupa pe locul secund. Totuşi, acest succes nu schimbă prea mult soarta naţionalei. România avea nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a le depăşi pe Israel şi Ungaria în clasamentul coeficienţilor, ceea ce ne-ar fi adus un loc în urna a treia la tragerea la sorţi pentru EURO 2020. Victoria cu 1-0 ne menţine însă în urna a patra.

Pare incredibil, dar jucătorii n-au fost informaţi de aceste calcule. O recunoaşte Cristi Manea, care a fost titular cu Muntenegru: ”Noi n-am ştiut din teren, noi am încercat să marcăm cât mai multe goluri, dar atât am putut astăzi. Suntem bucuroşi că am reuşit să obţinem victoria”.

Fundaşul lui CFR Cluj a vorbit şi despre faza la care Muntenegru a primti penalty. Există discuţii că mingea ar fi ieşit din teren în momentul în care s-a produs infracţiunea, variantă în care a crezut şi Manea: ”Eu aşa am crezut. Eu am şi atins mingea, după aceea am crezut că...adică chiar a ieşit pe dinafară, în spatele porţii. Şi n-am văzut ce s-a întâmplat, eram prea concentrat la minge şi n-am văzut ce au făcut băieţii”, a mai spus Manea.



Din fericire, Tătăruşanu a apărat: ”Este un portar foarte bun şi sunt foarte bucuros că sunt coleg cu el”, spune Manea.

Afla mai multe despre: cristi manealiga natiunilorromaniamuntenegru 

viewscnt
Articole similare